Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 dec, 2015

Toppmöte i Premier league live stream

Både Arsenal och Manchester City har funnits med i toppstriden under hela säsongen och trots att lagen gått på en och annan nit under resans gång är det två rätt stabila lag som möts.

De har dessutom varit väldigt drabbade av skador och frånvaro, men det har börjat lugna sig i båda truppen vilket gör att Arsenal hoppas kunna ha med Alexis Sanchez, medan City har goda förhoppningar på Sergio Agüero, Pablo Zabaleta och Vincent Kompany.

Det har varit jämnt mellan de här båda lagen, men med en liten fördel för Arsenal som har fyra raka matcher utan förlust mot City. Senast Manchester-laget, trea i tabellen en poäng bakom tvåan Arsenal, vann på Emirates var i januari 2013.

Arsenal har tre raka matcher utan förlust och har bara förlorat en gång på de senaste tio matcherna. City har också haft sina fina sviter under säsongen och hade fem raka utan nederlag innan Liverpool vann med 4–1 och efter det har laget förlorat varannan match.

Hemmalaget får klara sig utan långtidsskadade Santi Cazorla, Francis Coquelin och Mikel Arteta, medan City saknar Fernando och Samir Nasri.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar