Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 mar, 2014

Terry hyllar Willian och Eto’o inför Everton

Chelsea har inlett Premier League-säsongen starkt och det enda poängtappet har hittills kommit borta mot Manchester United. Och till den kniviga matchen mot Everton på Goodison Park på lördag kväll får laget dessutom förstärkning – både Samuel Eto’o och Willian är spelklara.

– Jag sa till Eto’o att jag tackar gud för att han är här, jag har haft så många bataljer mot honom. Han är ett enormt hot, visst att han är ett par år äldre men han ser fortfarande vass och hungrig ut, säger John Terry inför matchen mot Everton.

– Han har en näsa för mål och han kommer att bli ett bra tillskott. Han har välkomnats direkt in i laget. Eto’o har sett riktigt vass ut på träningarna så här långt och det har även Willian gjort.

Men att komma från Anzhi Makhachkala till Premier Leagues toppskikt kan kräva anpassning.

– När man pratar med dem förstår man att intensiteten på träningarna i Ryssland har varit helt annorlunda. Så självklart kommer det att ta några veckor för dem att komma i full form men när de gör det så ser de verkligen bra ut.

Everton i sin tur kommer inte att kunna spela Chelsea-lånet Romelu Lukaku imorgon.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar