Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Suarez utfryst i Liverpool

De flesta har vid det här laget förstått att Luis Suarez mer än gärna vill lämna Liverpool. Den uruguayanske anfallaren anser sig ha blivit lovad en flytt från Anfield om klubben inte lyckas kvalificera sig för Champions League, men Liverpool är inte alls inne på samma linje.

Dessutom menade Suarez att det finns en utköpsklausul inbakad i hans kontrakt på £40 miljoner, men även där har han fått fel efter en utredning gjord av spelarförbundet (PFA).

Liverpools tränare Brendan Rodgers har nu reagerat kraftigt på Suarez nya hot om att dra ärendet inför skiljedomstol. Rodgers säger att Suarez är ”totalt respektlös” gentemot klubben och att han från och med nu får träna på egen hand. Enligt tränaren kommer Suarez inte bli aktuell för spel förrän han offentligt bett om ursäkt och återigen visar respekt för Liverpool som klubb.

Samtidigt fortsätter Arsenal lura i vassen. Arsene Wenger är helt öppen med att han vill ha Suarez men att han inte kan göra någonting innan spelaren och Liverpool löst sina problem. Skulle Arsenal värva Suarez blir anfallaren klubbens överlägset dyraste värvning någonsin.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar