Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Suarez ber om ursäkt

Det var i en intervju i The Guardian förra tisdagen som Luis Suarez kritiserade Liverpool för att inte hålla sina löften gentemot honom. Enligt Suarez ska tränaren Brendan Rodgers ha lovat anfallaren att han får lämna klubben den här sommaren om Liverpool inte lyckas ta sig till Champions League, något som Rodgers själv menar är lögn. Dessutom hävdade Suarez att det fanns en klausul i hans kontrakt som tillät honom flytta om en klubb erbjöd £40 miljoner, något som även det tillbakavisas av klubben.

Efter intervjun gick Brendan Rodgers till motattack mot sin största stjärna och sa att uruguayanen inte skulle få sätta sin fot i seniortruppen innan han offentligt bett om ursäkt. Rodgers ansåg att Suarez hade varit totalt respektlös gentemot klubben och att han inte accepterade sådant beteende.

Idag rapporterar The Guardian att Suarez, efter att ha återvänt från landslagssamlingen, ska ha bett sina lagkamrater om ursäkt för sitt beteende i samband med att han tilläts träna med seniortruppen för första gången sedan intervjun. Dessutom förväntas han hålla ett möte med Rodgers idag där de båda ska reda ut problemen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar