Suarez ber om ursäkt

Det var i en intervju i The Guardian förra tisdagen som Luis Suarez kritiserade Liverpool för att inte hålla sina löften gentemot honom. Enligt Suarez ska tränaren Brendan Rodgers ha lovat anfallaren att han får lämna klubben den här sommaren om Liverpool inte lyckas ta sig till Champions League, något som Rodgers själv menar är lögn. Dessutom hävdade Suarez att det fanns en klausul i hans kontrakt som tillät honom flytta om en klubb erbjöd £40 miljoner, något som även det tillbakavisas av klubben.

Efter intervjun gick Brendan Rodgers till motattack mot sin största stjärna och sa att uruguayanen inte skulle få sätta sin fot i seniortruppen innan han offentligt bett om ursäkt. Rodgers ansåg att Suarez hade varit totalt respektlös gentemot klubben och att han inte accepterade sådant beteende.

Idag rapporterar The Guardian att Suarez, efter att ha återvänt från landslagssamlingen, ska ha bett sina lagkamrater om ursäkt för sitt beteende i samband med att han tilläts träna med seniortruppen för första gången sedan intervjun. Dessutom förväntas han hålla ett möte med Rodgers idag där de båda ska reda ut problemen.