Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 24 jun, 2020

Streama Chelsea – Manchester City: Live stream & TV

Chelsea - Manchester City live stream

  • Chelsea vann sin första match sedan uppehållet, med 2-1 över Aston Villa.
  • Manchester City har spelat två matcher sedan ligan drog igång igen och stått för segrar med 3-0 respektive 5-0.
  • Manchester City har klivit mållösa av planen från sina två senaste matcher på Stamford Bridge.
Vad Chelsea – Manchester City, omgång 31 i Premier League
Var Stamford Bridge, London
När Torsdag 25 juni, 21:15
Live stream Streama Chelsea – Manchester City

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

På torsdag kväll tar Chelsea emot Manchester City på Stamford Bridge. Läs om hur du gör för att titta på matchen via stream online.

Streama Chelsea – Manchester City

Det är väldigt många som kommer att vilja se Chelsea – Manchester City, när lagen möts i Premier League på torsdag kväll. I den här texten visar vi er hur ni bär er åt för att live streama matchen lagen emellan.

Läs vidare och se hur ni gör för att titta på matchen online!

Chelsea – Manchester City live stream

De flesta fotbollsintresserade svenskar kommer att leta efter en möjlighet att titta på Chelsea – Manchester City, när lagen möts sent på torsdagen. Vi kan glatt berätta att möjligheten att se matchen online är stor, och här visar vi hur ni gör för att titta på den.

Det TV-bolag som sänder Premier League är Viasat, och de visar därför matchen online på deras streaming-tjänst Viaplay. Skaffar du ett konto på Viaplay med sportabonnemang kan du se matchen direkt, och det dessutom från valfri plattform. Titta på mötet från mobil, dator eller surfplatta – du väljer. Du kan även koppla sändningen till TV-skärmen. Streama Chelsea – Manchester City var du än är!

Kvaliteten på sändningen är hög, och det gäller så väl bild som ljud som kommentatorer.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto med sportabonnemang
  3. Titta på Chelsea – Manchester City

Titta på Chelsea – Manchester City på TV

Givetvis går det även att se Chelsea – Manchester City på TV. Kanalen som visar matchen är Viasat Sport Premium, och där kan du således titta när lagen ställs emot varandra.

Avspark är 21:15 på torsdag kväll, och du som saknar kanalen men ändå föredrar att se fotboll på TV kan som sagt koppla din Chelsea – Manchester City live stream från valfri plattform till TV-skärmen.

  • TV: Viasat Sport Premium
  • Avspark: 21:15

Inför matchen

Manchester City har gjort det bra i sina två första matcher efter uppehållet. Först var det Arsenal som åkte på en rejäl smäll när City slog dem med 3-0. Under måndagen besegrade man sedan Burnley med hela 5-0. Stortalangen Phil Foden stod för två må, och det gjorde även teknikern Riyad Mahrez. Dessutom hittade veteranen David Silva nätet i överkörningen.

Chelsea har bara spelat en match efter corona, men det gick också ganska bra. Man låg under mot Aston Villa med 0-1 men kunde vända och vinna med 2-1. Detta tack vare två mål inom loppet av tre minuter, från Christian Pulisic och Olivier Giroud, båda assisterade av César Azpilicueta.

Mer om Premier League

premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
13 april, 2024
arsenal man city stream tv
premier-league
Community Shield ska avgöras! Här finner ni allt om hur ni hittar er live stream till Manchester City - Arsenal!
13 augusti, 2023
man united real sociedad speltips stream
premier-league
Ärkerivalerna Liverpool och Man United drabbas samman i Premier League. Se här hur du streamar hatmötet online eller ser det på en TV, med bästa kvalité.
13 maj, 2022

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar