Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 aug, 2023

Streama Manchester City – Arsenal (6/8): Live stream & TV

Manchester City och Arsenal gör upp i Community Shield! Läs allt om hur ni gör för att streama matchen online.

Äntligen är den engelska fotbollssäsongen i gång igen, och under söndagen den 6 augusti får vi se Manchester City och Arsenal ställas emot varandra i Community Shield. Vilket av fjolårets två starkaste lag i England vinner denna titelmatch?

Många lär vara sugna på att live streama Manchester City – Arsenal, och att titta på Community Shield direktsänt på nätet. Vi visar er här hur ni bär er åt för att finna en sändning till matchen, så att ni kan se den direkt online.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Manchester City – Arsenal, Community Shield
Var: Wembley Stadium, London
När: 6 augusti, klockan 17:00
Live stream: Bet365
TV: Viasat Sport Premium
Speltips: Man City – Arsenal speltips

Streama Manchester City – Arsenal live

En hel del människor lär vara sugna på att streama Manchester City – Arsenal live, och titta direktsänt när lagen möts i Community Shield söndagen den 6 augusti. Det är inte särskilt svårt att se matchen online, så länge man har koll på hur man bär sig åt för att finna en sändning av den.

Om ni vill se Man City – Arsenal online behöver ni bara skapa ett konto hos Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni börja live streama Community Shield, och se engelsk fotboll direktsänt på nätet.

Det går bra att ha i gång er Community Shield live stream från valfri enhet. Se matchen från mobiltelefon, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller annat liknande verktyg kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på TV.

Ni lär bli nöjda med er Manchester City – Arsenal stream. Bilden och ljudet håller god kvalitet.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kr
  • Streama Manchester City – Arsenal live

Titta på Manchester City – Arsenal på TV

Går det att titta på Manchester City – Arsenal på TV? Det är en fråga många ställer sig när Community Shield-matchen nu närmar sig. Svaret är ja. Det är Viasat som TV-sänder matchen, och de kommer att visa den på Viasat Sport Premium. Har ni den kanalen i ert utbud är det bara att bläddra in den och börja se matchen direktsänt på TV.

Saknar ni Viasat Sport Premium men vill ändå se matchen på TV? Då rekommenderar vi er att koppla över er Manchester City – Arsenal live stream till TV-skärmen, så kan ni ändå titta på matchen på TV trots allt.

  • Kanal: Viasat Sport Premium
  • Avspark: 17:00

Inför matchen

Manchester City fullkomligt dominerade fotbollen ifjol, då man vann Premier League, FA-cupen och Champions League. Nu hoppas man förlänga den dominansen, genom att även ta hem Community Shield.

På andra sidan väntar Arsenal, som stod för en otroligt stark säsong ifjol och blev tvåa i ligan. Arsenal har förstärkt laget med Declan Rice, Jurrien Timber och Kai Havertz. Tre stora och dyra nyförvärv, som man hoppas kunna få laget att lyfta ännu en nivå.

Manchester City har inför den här säsongen tappat Riyad Mahrez, som gått till saudiska Al-Ahli. In har spelare som Josko Gvardiol och Mateo Kovacic kommit, vilket är två fina tillskott.

Matchen sparkar i gång klockan 17:00 söndagen den 8 augusti! Spelplatsen är Wembley Stadium, och domare är Stuart Attwell.

nyheter
Vill du göra lika snabba och smidiga uttag - som insättningar? Kolla in våra spelbolag med utbetalningar via Swish!
25 september, 2023
europatipset 24 september
europatipset
Kolla in analys och spelförslag på Europatipset 24 september!
22 september, 2023
aik dif stream tv
allsvenskan
Se hur ni kan live streama AIK - Djurgården, när lagen möts i Allsvenskan på söndag eftermiddag den 24 september.
22 september, 2023
Europatipset 17 september
europatipset
Europatipset den 17 september ger oss många spännande matcher. Här finner ni vår analys med spelförslag till kupongen!
17 september, 2023
stryktipset 16 september
stryktipset
Stryktipset den 16 september ska avgöras! Ta här del av vår analys med spelförslag till kupongen.
16 september, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2207 Artiklar