Streama Premier League

Det har blivit vanligt att följa Premier League med live streams på nätet. Vi kommer i denna guide kunna visa hur och vart du kan streama matcher i Premier League i Sverige. Ligan anses vara den bästa och största i världen. Flera hundra miljoner människor ser på matcherna under en hel säsong. Gör det du också!

Det finns många som letar efter gratis Premier League streams online. Vi kommer att ge all information om kostnader, abonnemang och mycket mer.

Det kommer att vara möjligt att streama fotboll från Premier League i HD, oavsett om du använder en mobil, dator eller surfplatta. Det kommer även finnas svenska kommentatorer som finns med under matcherna.

Liga Info
Streamsida: Viaplay
Kostnad: 399 kr i månaden (Chans till erbjudande om gratis perioder)
Mobil & surfplatta: Ja
Svenska kommentatorer: Ja
HD: Ja

Se Premier League streams

Det är inne hos Viaplay som du kommer kunna titta på matcher i Premier League via streams. De har alla rättigheter att visa matcherna i Sverige. Det är dessvärre inte gratis att streama Premier League med Viaplay. Det krävs att du har ett konto som är utrustat med ett sportpaket. Mer info om hur du köper abonnemang till matcher i Premier League finns hos Viaplay.

Det kan finnas erbjudanden eller kampanjer som låter dig prova Viaplay gratis under en kortare period. Även detta finns det mer info om inne hos Viaplays hemsida.

Hos Viaplay så kommer det alltid finnas en studio inför och efter alla större matcher. Där kommer du få ta del av analyser från svenska experter och kommentatorer. Det är även möjligt att se matcherna i HD.

Hur kan man streama Premier League gratis?

I Sverige så går det inte att streama fotboll från Premier League gratis. Åtminstone om du ska hålla dig på lagens sida. Det finns flera hemsidor som erbjuder Premier League streams gratis – men använder sig av piratkopierade sändningar. Detta rekommenderar vi dig inte att ta hjälp av. Många av dessa sidor kan orsaka problem i din dator och din säkerhet kan vara i fara.

Det är inte stor chans att du skulle bli påkommen med att använda dig av olaglig live streaming. Det finns dock en liten risk – som inte bör tas.

Istället så är det främst gratis perioder hos Viaplay som vi rekommenderar om du vill se Premier League gratis online.

Engelsk fotboll – bäst i världen

Den engelska fotbollen bjuder på mycket mer än bara Premier League. Utöver huvudligan så spelas det även EFL Cup, FA-cupen, och Championship. Alla dessa ligor och cuper drar ögonen åt sig från hela världen. Se vilka sidor som sänder live från den liga eller cup i England som du helst vill se.

Liga/Cup Streamsida
EFL Cup Bet365 (100% tillgänglig i Sverige)
Championship Bet365 (100% tillgänglig i Sverige)
Premier League Viaplay (Alla matcher för 399 kr i månaden)
FA-Cupen Bet365 (100% tillgängliga i Sverige)

Denna lilla guide kommer direkt ta dig till den sida vi rekommenderar att se din liga och ditt lag hos. Det kan alltid vara bra att se över vilka alternativ som du kan använda för att se engelsk fotboll på nätet.

Lagen i Premier League 2020/2021

Här kan du se en lista med alla lagen som spelar i Premier League under säsongen 2020/2021.

 • Manchester United
 • Chelsea FC
 • Arsenal
 • Southampton FC
 • Everton
 • Liverpool
 • Leicester FC
 • Crystal Palace
 • Manchester City
 • Brighton
 • Wolverhampton
 • Sheffield United
 • West Bromwich
 • Burnley
 • Newcastle
 • Fulham
 • Leeds
 • Aston Villa
 • Tottenham
 • West Ham

Direktsänt i TV & mobil

Genom att kunna välja att streama online så öppnas en rad olika alternativ för dig. Du kan nu välja på vilken av dina enheter som du vill se engelsk foboll.

Det innebär att om du är hemma så kan du välja att streama Premier League på din TV. Det är det som allra flest väljer när de har en ledig hemmakväll.

Skulle du däremot vilja kunna se en match under tiden som du är ute och åker tåg, eller har kafferast på jobbet? Då rekommenderas du att istället streama Premier League i mobil eller i din surfplatta.

Det har sedan en bra tid tillbaka varit populärt och omtyckt att använda sig av fotboll streams i mobil & surfplatta. Många har märkt av att de inte längre behöver vara bundna vid en TV eller dator för att se många av sina favoritlag spela matcher i England.

Vi tror, och hoppas på att du har fått hjälp med alla de frågor som du kan tänkas ha innan du börjar direktsända engelsk fotboll på din TV, dator, mobil eller surfplatta. Se därför till att gå genom de steg som krävs för att du ska få tillgång till den fotboll som du älskar allra mest.

Spelschema & matcher

För att kunna följa ditt lag i England, eller om du är allmänt är intresserad av engelsk fotboll. Då rekommenderas du att följa vilka matcher som kommer att spelas. Detta kan du enkelt få hjälp med. Det enda du behöver göra är att hitta ett spelschema för Premier League, Championship eller FA-Cupen.

Du kan enkelt följa vilka matcher i England som du kan streama på nätet med hjälp av spelschemat. För många är det viktigt att stenhårt hålla koll. Samtidigt som en del använder spelschemat för att se vilka matcher som spelas när de är sugna på att se fotboll streams online.

För att se ett fullt spelschema för Premier League, Championship och FA-cupen så rekommenderas du vidare till Premier Leagues officiella hemsida – www.premierleague.com.

Om du är mer intresserad av matchprogrammet för Championship så har de bra hjälp hos BBC. Där kan du se mer än bara ett spelschema. Där finns även information om tabeller, nyheter och livescore för Championship. – www.bbc.com/championship.

Du kan även följa våra senaste Premier League nyheter & speltips här.

Mikael Ymer utslagen i Kitzbühel efter en hård batalj
Mikael Ymer utslagen i Kitzbühel efter en hård batalj
Trots förlusten i kvartsfinalen mot Casper Ruud gjorde Sverigeettan Mikael Ymer en fantastisk insats, som han kan ta med sig vidare till USA turnén.
News icon 29 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Mikael Ymer är framme i kvartsfinal i Kitzbühel
Mikael Ymer är framme i kvartsfinal i Kitzbühel
Utan att ha tappat något sett har Sverigeettan i herrtennis, Mikael Ymer, tagit sig förbi två motståndare till kvartsfinalen i ATP Kitzbühel. Formen är på topp.
News icon 28 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Ole Gunnar Solskjaer förlänger med 3 nya år med Manchester United
Ole Gunnar Solskjaer förlänger med 3 nya år med Manchester United
Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer har signerat ett nytt kontrakt med klubben, som sträcker sig till år 2024.
News icon 24 juli, 2021
Author icon Katten Jansson