Streama Premier League

Det har blivit vanligt att följa Premier League med live streams på nätet. Vi kommer i denna guide kunna visa hur och vart du kan streama matcher i Premier League i Sverige. Ligan anses vara den bästa och största i världen. Flera hundra miljoner människor ser på matcherna under en hel säsong. Gör det du också!

Det finns många som letar efter gratis Premier League streams online. Vi kommer att ge all information om kostnader, abonnemang och mycket mer.

Det kommer att vara möjligt att streama fotboll från Premier League i HD, oavsett om du använder en mobil, dator eller surfplatta. Det kommer även finnas svenska kommentatorer som finns med under matcherna.

Streama fotboll från stora ligor

Se matcher från Serie A, La Liga & Bundesliga

Se fotboll!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Se Premier League streams

Här kan du se vilken eller vilka sidor i Sverige som har rättigheter att visa Premier League streams på nätet. I Sverige så finns många streamingstjänster som gör upp om att köpa rättigheter för att kunna streama Premier League.

Sida Utbud Länk
Streama Champions League Premier League, Bundesliga, Europa League, NHL och UFC m.m. > Till Viaplay

Live streams från Premier League idag

I vårt program så hittar du ett spelschema med aktuella matcher som spelas idag – eller inom snar framtid. Du kan här se vilka datum och TV tider som gäller inför de stora matcherna du inte vill missa. Du kan läsa allt som du behöver veta om Premier League odds, speltips & nyheter i vår guide.

Så streamar du Premier League online

Det är inne hos Viaplay som du kommer kunna titta på matcher i Premier League via streams. De har alla rättigheter att visa matcherna i Sverige. Det är dessvärre inte gratis att streama Premier League med Viaplay. Det krävs att du har ett konto som är utrustat med ett sportpaket. Mer info om hur du köper abonnemang till matcher i Premier League finns hos Viaplay.

Det kan finnas erbjudanden eller kampanjer som låter dig prova Viaplay gratis under en kortare period. Även detta finns det mer info om inne hos Viaplays hemsida. Där kan kan du även läsa om många andra sport streams som du kan få tillgång till. Inte minst så har de massor av Bundesliga

Hos Viaplay så kommer det alltid finnas en studio inför och efter alla större matcher. Där kommer du få ta del av analyser från svenska experter och kommentatorer. Det är även möjligt att se matcherna i HD.

För att förtydliga kring vad som krävs för att streama Premier League online med Viaplay – så har vi lite steg. Du går igenom dessa steg för att snabbt komma igång med din live streaming.

 1. Gå till Viaplay
 2. Skapa ett konto gratis
 3. Köp ett abonnemang
 4. Gå till din match
 5. Streama Premier League!

Hur kan man streama Premier League gratis?

I Sverige så går det inte att streama fotboll från Premier League gratis. Åtminstone om du ska hålla dig på lagens sida. Det finns flera hemsidor som erbjuder Premier League streams gratis – men använder sig av piratkopierade sändningar. Detta rekommenderar vi dig inte att ta hjälp av. Många av dessa sidor kan orsaka problem i din dator och din säkerhet kan vara i fara.

Det är inte stor chans att du skulle bli påkommen med att använda dig av olaglig live streaming. Det finns dock en liten risk – som inte bör tas. Det finns heller inga betsidor online som kan hjälpa dig med väldigt billiga live streams från Premier League.

Istället så är det främst gratis perioder hos Viaplay som vi rekommenderar om du vill se Premier League gratis online. Det finns ibland månader eller veckor där du får testa deras live streaming helt gratis. Det kan du läsa mer om inne hos Viaplay.

Se på TV

Det står klart att det är Viasat som är företaget som har rättigheter för att sända Premier League. Det innebär att de kommer ta hand om sändningarna av Premier League även på TV.

De kommer därför att använda flera av sina sportkanaler för att visa Premier League på TV. Detta är något som kräver att du har ett speciellt kanalpaket. Skulle du i dagens läge inte kunna se Premier League TV så kan du kontakta din operatör. De kan i flera fall hjälpa dig att uppgradera ditt kanalpaket så du kan se matcher som du allra helst vill se på din TV.

Det blev otroligt stort i Sverige att se Premier League på lördagar på TV. Detta tack vare att Stryktipset slog igenom och skapade stort intresse för engelsk fotboll i Sverige.

Här nedanför ger vi ett urval på några av de kanaler som visar Premier League matcher på TV.

 • TV6
 • Viasat Fotboll
 • Viasat Premium
 • Viasat Extra

Engelsk fotboll – bäst i världen

Den engelska fotbollen bjuder på mycket mer än bara Premier League. Utöver huvudligan så spelas det även EFL Cup, FA-cupen, och Championship. Alla dessa ligor och cuper drar ögonen åt sig från hela världen. Se vilka sidor som sänder live från den liga eller cup i England som du helst vill se.

Liga/Cup Streamsida
EFL Cup Bet365 (100% tillgänglig i Sverige)
Championship Bet365 (100% tillgänglig i Sverige)
Premier League Viaplay (Alla matcher för 399 kr i månaden)
FA-Cupen Bet365 (100% tillgängliga i Sverige)

 

Denna lilla guide kommer direkt ta dig till den sida vi rekommenderar att se din liga och ditt lag hos. Det kan alltid vara bra att se över vilka alternativ som du kan använda för att se engelsk fotboll på nätet.

Lagen i Premier League 2020/2021

Här kan du se en lista med alla lagen som spelar i Premier League under säsongen 2021/2022.

 • Manchester United
 • Chelsea FC
 • Arsenal
 • Southampton FC
 • Everton
 • Liverpool
 • Leicester FC
 • Crystal Palace
 • Manchester City
 • Brighton
 • Wolverhampton
 • Norwich
 • Brentford
 • Burnley
 • Newcastle
 • Watford
 • Leeds
 • Aston Villa
 • Tottenham
 • West Ham

Direktsänt i TV & mobil

Genom att kunna välja att streama online så öppnas en rad olika alternativ för dig. Du kan nu välja på vilken av dina enheter som du vill se engelsk foboll.

Det innebär att om du är hemma så kan du välja att streama Premier League på din TV. Det är det som allra flest väljer när de har en ledig hemmakväll.

Skulle du däremot vilja kunna se en match under tiden som du är ute och åker tåg, eller har kafferast på jobbet? Då rekommenderas du att istället streama Premier League i mobil eller i din surfplatta.

Det har sedan en bra tid tillbaka varit populärt och omtyckt att använda sig av fotboll streams i mobil & surfplatta. Många har märkt av att de inte längre behöver vara bundna vid en TV eller dator för att se många av sina favoritlag spela matcher i England.

Vi tror, och hoppas på att du har fått hjälp med alla de frågor som du kan tänkas ha innan du börjar direktsända engelsk fotboll på din TV, dator, mobil eller surfplatta. Se därför till att gå genom de steg som krävs för att du ska få tillgång till den fotboll som du älskar allra mest.

Spelschema & matcher

För att kunna följa ditt lag i England, eller om du är allmänt är intresserad av engelsk fotboll. Då rekommenderas du att följa vilka matcher som kommer att spelas. Detta kan du enkelt få hjälp med. Det enda du behöver göra är att hitta ett spelschema för Premier League, Championship eller FA-Cupen.

Du kan enkelt följa vilka matcher i England som du kan streama på nätet med hjälp av spelschemat. För många är det viktigt att stenhårt hålla koll. Samtidigt som en del använder spelschemat för att se vilka matcher som spelas när de är sugna på att se fotboll streams online.

För att se ett fullt spelschema för Premier League, Championship och FA-cupen så rekommenderas du vidare till Premier Leagues officiella hemsida – www.premierleague.com.

Om du är mer intresserad av matchprogrammet för Championship så har de bra hjälp hos BBC. Där kan du se mer än bara ett spelschema. Där finns även information om tabeller, nyheter och livescore för Championship. – www.bbc.com/championship.

Vanliga frågor om Premier League streaming

Till sist så samlar vi några av de vanligaste frågorna som våra läsare har när de ska streama Premier League på nätet.

Vart kan jag sända Premier League?

Du kan välja att se matcher från Premier League via live streaming eller via TV-kanaler. Det är Viasat/Viaplay som har rättigheter att visa Premier League i Sverige.

Är det gratis att se Premier League?

Nej – det krävs kanalpaket eller abonnemang för att få tillgång till alla Premier League matcher. Det går att hitta ”testperioder” där du kan se matcher gratis. I regel kostar det en slant.

Är fotboll från Premier League populärt i Sverige?

Ja. Otroligt populärt. Premier League har en lång historia i Sverige. Inte minst tack vare Stryktipset som blev stort under 90-talet och 00-talet.

Går det att se Premier League i mobil & surfplatta?

Ja, absolut. Viaplay låter dig streama matcher från den enhet som du anser passar dig. Det går således att sända matcher i mobil, surfplatta, dator eller smart-TV.

 


Fler nyhetsartiklar

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson

Jimmie.Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.