Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 aug, 2023

Burnley – Aston Villa 27/8: Stream, odds & speltips

Southampton – Aston Villa, 5/11: Speltips & stream

Burnley mot Aston Villa i omgång 3 av Premier League. Matchen startar kl. 15:00. Vi presenterar ett målspel för matchen.

Aston Villa har verkligen höjt sig efter sin premiärförlust. Burnley har än så länge bara spelat en match och det var en tung hemmaförlust mot fjolårsmästaren. Här erbjuder vi vårt speltips med det bästa oddset på marknaden, samt information om livestream.

Vad: Burnley – Aston Villa, Premier League
När: Den 27/8, kl. 15:00
Vart: Turf Moor
Speltips: Över 2.5 mål (1.87 hos Betsafe)
Livestream > Viaplay

Över 2.5 mål i matchen

Odds = 1.87
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsafe
Burnley vs Aston Villa Match Outcome
Match Starts 27/08 15:00
Match avslutad

Inför matchen

  • Burnley går in i sin andra match på säsongen utan några större bekymmer eller skador i truppen.
  • Aston Villa har å andra sidan ett antal spelare på skadelistan. Men som tur är truppen bred och man har varit aktiva under sommarens transferfönster.
  • Burnley spelar sin andra match i Premier League medan Aston Villa gör sin tredje.

Burnley – Aston Villa stream

Du kan enkelt streama matchen mellan Burnley och Aston Villa på Turf Moor via ett Viaplay-abonnemang, som ger dig tillgång till ett brett utbud av fotboll.

  • Klicka dig vidare till Viaplay
  • Öppna ett konto och välj abonnemang
  • Streama Burnley – Aston Villa

Burnley – Aston Villa speltips

Burnley har hittills endast spelat en enda Premier League-match, vilket även är deras enda tävlingsmatch för säsongen. I den matchen stod de inför en tuff motståndare, Manchester City, och förlorade med 3-0 på hemmaplan. Det var knappast oväntat med tanke på Citys styrka som regerande mästare.

Nu står Burnley inför en ny utmaning, än en gång på hemmaplan, där de ställs mot Aston Villa. Trots att det på förhand kan verka som en tuff uppgift med tanke på Aston Villas starka lag och de betydande förstärkningarna de har gjort under sommarens transferfönster, finns det ändå potential för Burnley att bemästra situationen.

Aston Villa inledde sin egen säsong med en besvikelse när de förlorade sin första match mot Newcastle. Med Newcastle känt som en svårspelad motståndare, var det dock få som förutsåg den påtagliga 5-1-segern. Aston Villa visade emellertid prov på motståndskraft genom att omedelbart studsa tillbaka. De vann snyggt genom en imponerande 4-0-seger över Everton i den andra omgången av ligan. Därefter fortsatte de sin segermarsch genom att vinna sin Europa Conference League-kvalmatch med hela 5-0 borta mot Hibernian.

Med nio mål gjorda i sina senaste två matcher, har Aston Villa definitivt hittat formen. Å andra sidan är Burnley, tillsammans med Kompany som tränare, ute efter att säkra sina första poäng och mål för säsongen. En ny möjlighet uppstår nu på hemmaplan på Turf Moor. Vi tror på en öppen match med förhoppningsvis en del mål och väljer därför att spela på att det kommer göras över 2.5 mål i matchen.

Vi har identifierat marknadens bästa odds för spelet över 2.5 mål.

Mer odds & betting inför matchen

Vi har dessutom sammanställt en rad andra speltips som det kan vara värt att ta en närmare titt på.

Samtliga odds är hämtade från spelbolaget Betsafe!

Speltips Odds
Aston Villa vinner 2.12
Båda lagen gör mål 1.70
Mål i båda halvlekarna 1.74
Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar