Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 aug, 2020

Streama Brentford – Fulham: Live stream & TV

Streama Brentford - Fulham Pontus Jansson

  • Brentford förlorade sina två sista ligamatcher, men besegrade Swansea i semifinalen av uppflyttningskvalet.
  • Fulham slutade 4:a i Championship, på samma poäng som Brentford men med klart sämre målskillnad.
  • Brentford vann båda ligamötena lagen emellan denna säsong.
Vad Brentford – Fulham, final i uppflyttningskvalet till Premier League
Var Wembley, London
När Tisdag 4 augusti, 20:45
Matchen sänds på Bet365

Det är dags för final i uppflyttningskvalet till Premier League! Brentford ställs emot Fulham på Wembley, och vi visar er hur ni bär er åt för att live streama matchen online.

Streama Brentford – Fulham

Matcherna i kvalet till Premier League är alltid väldigt spännande och roliga att titta på, och inte blir det mindre tråkigt av att vi har en svensk som spelar i finalen. Pontus Jansson har missat uppflyttning med knapp marginal två år i rad med Leeds, och nu hoppas han lyckas bättre i Brentford.

I den här artikeln går vi igenom hur ni bär er åt för att live streama Brentford – Fulham online på nätet. Se hur ni gör för att titta på matchen!

Streama Brentford – Fulham

Det är väldigt enkelt att titta på Brentford – Fulham på nätet. Det enda du behöver göra för att se matchen är att skapa ett konto på Bet365, göra en insättning på minst 50 kronor och sedan starta igång matchen. Då kan du ta del av alla fotboll live streams de erbjuder, och även sändningar av annan sport. Där går det dessvärre inte att streama Premier League.

Streama Brentford – Fulham från valfri enhet, titta på matchen via mobil, surfplatta eller dator. Du kan även, om du har en HDMI-kabel. Chromecast eller liknande, koppla din stream till din TV. Sändningen håller hög kvalitet, och det gäller även kommentatorerna som talar engelska.

Så länge du har pengar på ditt konto kan du ta del av alla livesändningar på Bet365. Vi hoppas att du ska ha trevligt när du tittar på din Brentford – Fulham live stream.

  1. Gå in på Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  3. Titta på Brentford – Fulham

Titta på Brentford – Fulham på TV

Den TV-kanal som sänder matchen på TV är TV3 Sport, alltså inte vanliga TV3 utan deras sportkanal. Har du den i ditt utbud kan du enkelt ratta in matchen och titta där. Annars går det faktiskt att se din Brentford – Fulham stream på TV:n, om du kopplar sändningen från Bet365 till TV-skärmen med hjälp av förslagsvis HDMI-kabel eller kanske Chromecast.

  • Kanal: TV3 Sport
  • Avspark: 20:45, tisdag 4 augusti

Inför matchen

Brentford inledde säsongen svagt och såg inte ut att kunna vara med och slåss om uppflyttning, men sedan rullade allt på och plötsligt hade man en av direktplatserna till Premier League inför säsongsavslutningen. Då förlorade man två raka matcher, och det blev ingen direktuppflyttning. Vi får se hur laget klarar sig här.

Fulham spelade i Premier League ifjol, och kan studsa tillbaka direkt. Om man ska tro oddsen är dock Brentford favoriter ikväll.

Speltips på fotboll

EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024
EM
Läs om EM-matchen mellan Kroatien - Albanien. Vi går igenom allt inför matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
18 juni, 2024
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar