Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 mar, 2016

Stoke gästar de regerande mästarna live stream

När Stoke mötte Newcastle i veckoomgången var Xherdan Shaqiri ensam att näta när han med en riktig smällkaramell såg till att Stoke tog en härlig uddamålsseger. Stoke ligger på sjunde plats i ligan och Mark Hughes och hans mannar har därför goda förhoppningar om att spela europafotboll nästa säsong.

Stamford Bridge är en mardrömsarena för Stoke. Faktum är att Stoke har förlorat alla sina sju Premier League-matcher där och endast hittat nätet två gånger i dessa matcher. När lagen möttes på Britannia Stadium tidigare under säsongen sköt Marko Arnautovic alla tre poängen till Stoke.

Guus Hiddink ser gärna att hans lag förlänger den fina förlustfria svit i Premier League som nu sträcker sig till elva matcher. Faktum är att Hiddink fortfarande är obesegrad i denna sejour hos Chelsea. Trots detta imponerande facit verkar det som att han till nästa säsong får lämna och göra plats för Antonio Conte på Chelsea-bänken.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar