Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 mar, 2014

Pratar inte om vad andra tränare säger

José Mourinho och Manuel Pellegrini är två vitt skilda tränare, i alla fall vid sidan om planen. När Mourinho älskar uppståndelsen och gärna kommenterar andra tränares val så ligger Pellegrini långt. Imorgon möts de på Stamford Bridge i London.

– Jag pratar aldrig om vad andra tränare säger. Det är inte min uppgift och det är inte så jag ser på mitt jobb. Det finns olika sätt att ta sig an det hela, vad man säger och inte säger, säger Pellegrini.

Mourinho hade bland annat åsikter om Pellegrinis val att ta över Málaga efter att ha fått sparken från Real Madrid.

– Jag har aldrig varit involverad i det snacket och kommer inte att vara det nu heller. Jag kan inte berätta vad som händer i Mourinhos huvud. Jag kan säga att jag hade många chanser att ta över andra klubbar efter Real Madrid och jag tog beslutet att gå till Málaga. Jag var väldigt nöjd med det. Jag säger inte att jag inte tycker om José. Jag är bara en annan typ av person.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar