Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 mar, 2016

Oviss kvartsfinal på Old Trafford live stream

I Premier League-tabellen skiljer det bara två poäng mellan femman West Ham och sexan Manchester United. På söndagen möts de i kvartsfinal i FA-cupen på Old Trafford.

Slaven Bili? har verkligen fått det att fungera för sitt West Ham i säsongens ligaspel. Med nio omgångar kvar har man bara två poäng upp till fjärdeplatsen, som innebär kval till Champions League nästa säsong.

I Manchester United är läget dystrare. Visserligen har man fortfarande möjlighet att knipa åt sig Champions League-spel till nästa säsong, men med tanke på hur laget för tillfället ser ut, är det svårt att se det hända. I torsdags spelade man första mötet mot ärkerivalen Liverpool i Europa Leagues åttondelsfinal, men inte ens där lyckades van Gaal väcka sitt trötta lag. Mötet slutade 2-0 till Liverpool, och utan en storspelande De Gea hade dubbelmötet redan varit avgjort.

I förra omgången i FA-cupen hade båda lagen en bekväm resa. Manchester United slog Shrewsbury Town med 3-0, medan West Ham körde över Blackburn på bortaplan med 5-1.

Söndagens möte är väldigt ovisst, och en ny förlust för Manchester United innebär troligen att van Gaals fiasko är fullbordat, och att han får lämna klubben i sommar utan att ha vunnit en enda titel.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar