Oviss kvartsfinal på Old Trafford live stream

I Premier League-tabellen skiljer det bara två poäng mellan femman West Ham och sexan Manchester United. På söndagen möts de i kvartsfinal i FA-cupen på Old Trafford.

Slaven Bili? har verkligen fått det att fungera för sitt West Ham i säsongens ligaspel. Med nio omgångar kvar har man bara två poäng upp till fjärdeplatsen, som innebär kval till Champions League nästa säsong.

I Manchester United är läget dystrare. Visserligen har man fortfarande möjlighet att knipa åt sig Champions League-spel till nästa säsong, men med tanke på hur laget för tillfället ser ut, är det svårt att se det hända. I torsdags spelade man första mötet mot ärkerivalen Liverpool i Europa Leagues åttondelsfinal, men inte ens där lyckades van Gaal väcka sitt trötta lag. Mötet slutade 2-0 till Liverpool, och utan en storspelande De Gea hade dubbelmötet redan varit avgjort.

I förra omgången i FA-cupen hade båda lagen en bekväm resa. Manchester United slog Shrewsbury Town med 3-0, medan West Ham körde över Blackburn på bortaplan med 5-1.

Söndagens möte är väldigt ovisst, och en ny förlust för Manchester United innebär troligen att van Gaals fiasko är fullbordat, och att han får lämna klubben i sommar utan att ha vunnit en enda titel.