Mourinho irriterad på spelschemat

Manchester City, Arsenal och Manchester United har alla fått sina helgmatcher i Premier League lagda på söndag medan Chelsea tvingas spela match redan i eftermiddag mot West Bromwich, trots att alla fyra klubbarna spelade Champions League i veckan.

Det har irriterad José Mourinho, precis lika mycket som för en månad sedan när han kritiserade schemat senast – den gången hade hans spelare 48 timmar att återhämta sig mellan ligamatchen mot Manchester City och matchen i Ligacupen mot Arsenal.

– Jag tror att de skrattar. De vet att de kan göra så och skrattar eftersom de vet att jag inte kan påverka det. Jag vet inte vilka personerna är som bestämmer spelschemat, men jag vet att de ror att de är speciella och ger oss rätt matcher. Vi är de enda som spelar onsdag och lördag.

– Jag känner att vår match är speciell, vi är det enda engelska laget som är involverade i Europa och som tvingas spela på lördag. Alla andra får en dag mer vila och får spela tisdag och söndag. Återigen känner vi oss riktigt speciella, vår match mot West Brom kanske blir ”speciallördag”, säger portugisen sarkastiskt och bibehåller sn ton.

– Det händer mycket. Nu får vi 16 dagar att förbereda oss inför matchen mot West Ham istället för 16 dagar, det är bra. Jag tror att Big Sam kommer att vara väldigt upprörd nu när vi får 16 dagar. Det är bra, avslutar Mourinho.