Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 mar, 2021

Manchester City – Manchester Utd: Stream & speltips

Manchester City – Manchester United: Stream & speltips (7/3)

Den 7/3 så är det derby i Manschester. Det är de två storklubbarna Manchester City – Manchester United som drabbar samman. Vill du kunna streama Manchester City – Manchester United så har du kommit rätt. Här uppdaterar vi med live streaming och med speltips med bästa oddsen.

Det är en otroligt bra match från Premier League som alltid innehåller mycket prestige som vi har framför oss. Var helt under matchen genom att spela på betting eller se Man City – Man United stream.

Under söndagen den 7 mars så kommer inte Manchester-derbyt vara det enda heta derbyt på spelprogrammet för Europa. Det kommer även vara möjligt att streama Hammarby – AIK från Svenska Cupen.

Vad: Manchester City – Manchester United, Premier League
Avspark: Kl. 17:30, den 7/3
Vart: Etihad Stadium
Live stream: > Se matchen
TV-kanal: Viasat Premium
Speltips: Man City vinner (1.52 hos Unibet)

Inför matchen

  • Manchester City har vunnit 21 (!!) matcher på rad.
  • Senaste gången Manchester City förlorade var mot Tottenham den 21 november, 2020.
  • Manchester United har svårt att göra många mål framåt

Streama Man City – Man United

Denna match kommer du kunna se hos Viaplay. Där går det att se mycket mer än bara Man City – Man United stream. Det kommer ingå alla matcher från Premier League och mycket annat.

Det är dessvärre inte möjligt att streama Man City – Man United gratis hos Viaplay. Det krävs att du har ett konto som är utrustat med ett sportpaket. Detta köper du enkelt – och kan direkt kunna streama Premier League online. Vi visar dig mer exakt hur du ska göra för att se matcher från engelska ligan på nätet.

  1. Besök Viaplay
  2. Skapa ett konto
  3. Köp sportpaket för 449 kr i månaden
  4. Titta på Manchester City – Manchester United via live stream

Matchen kommer även att sändas på TV. Det är då TV-kanaler från Viasat som krävs för att du ska kunna sända matchen utan dator eller mobil.

Speltips & odds

Det är många lag som har fått åka hem från Etihad Stadium med poäng. Frågan är om Manchester United har det som krävs för att vinna mot rivalen – på bortaplan – fast med kort resa.

Manchester City har ett närmast otroligt facit på sina senaste matcher som man spelat. Det har blivit 21 raka vinster inför matchen mot sina rivaler. Det lär sätta skräck i vilket lag som helst. Det är verkligen ett faktum att Manchester City har fått en kanonsäsong. Nu går man raka vägen mot en ny ligatitel.

Det man ska komma ihåg är att det finns ett uttryck som lyder – ”Derbyn lever sina egna liv”. Det innebär att i många fall så suddas statistik från tidigare matcher ut när man ställs i ett derby. Då kopplas många tankar bort kring tidigare erfarenheter – och på kopplas en mer brinnande mentalitet.

Vi tror ändå att Manchester City kommer greja en vinst mot Manchester United. Det känns som ett oslagbart lag i nuläget – och Manchester United har sett för svaga ut de senaste matcherna för att störa segertåget mot ligatiteln för City.

Vårt speltips blir därför att Man City kommer att vinna matchen. Oddsen vi spelar på finns inne hos Unibet. Där kan du som ny spelare hämta en betting bonus Sverige att spela med. Det ger dig extra pengar och mer vinstchanser!

  • Speltips: Manchester City vinner
  • Odds: 1.52
  • Spelsida: Unibet

Uppdaterades den 5/3. Observera att oddsen kan ändras inför avspark.

Andra intressanta odds:

Här hittar du andra intressanta odds och speltips från matchen. Vi lägger alltid upp fler än ett spel i våra matchguider.

Spel Odds från Unibet
Man City vinner 1.52
Oavgjort 4.50
Man United vinner 7.00
Båda lagen gör mål – Nej 2.00
Man City vinner andra halvlek 1.77
ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar