Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 nov, 2015

Man City Southampton live stream

1–4 hemma mot Liverpool senast var en rejäl missräkning och för första gången på bra länge är det ett annat lag än Manchester City i toppen av Premier league-tabellen. City hade bara släppt in fem mål på Etihad Stadium före helgens omgång, och siktar troligen på att börja vinna igen.

Faktum är att laget har ett sisådär facit på sistone. City har tagit åtta poäng på de fem senaste matcherna, vilket är lika många som Southampton.

Laget som är åtta i tabellen med sex poäng upp till trean City, och åtta till tabelltoppen. Laget föll också tungt senast, fast med 1–0 hemma mot Stoke, vilket var lagets första nederlag efter sex raka matcher utan förlust.

Southampton har faktiskt inte förlorat på bortaplan, medan det är seriens bästa hemmalag i form av Manchester City som står för motståndet den här omgången.

City fick tillbaka viktige Sergio Agüero i spel senast men saknar troligen fortfarande namn som Vincent Kompany, Wilfried Bony och Samir Nasri. Southampton får klara sig utan avstängde sexmålsskytten Graziano Pellé och skadade Jay Rodriguez.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1539 Artiklar