Londonderby på Stamford Bridge live stream

Detta är sannerligen en Premier League-säsong där ingenting är som det brukar vara. Chelseas urusla säsong, och West Hams jakt på Champions League-spel är två exempel på detta.

Slaven Bilic har verkligen fått sitt West Ham att sprudla i årets ligaspel. Dirigent har Dimitri Payet varit, och nyförvärvet från Marseille har verkligen gett West Ham en ny dimension som de tidigare saknat. På de sju matcherna har fransmannen nätat fem gånger och passat fram till ytterligare fem mål. Med den form han visat upp på sistone är han ett livsfarligt hot för vilket lag som helst, inte minst när han får chansen att slå frisparkar.

West Ham kommer till lördagens möte med ett härligt självförtroende efter tre raka ligasegrar. Chelsea är fortfarande obesegrade i ligan under Guus Hiddink, men fick i senaste omgången nöja sig med 1-1 mot Stoke.

Senast lagen möttes var det West Ham som tog alla tre poäng, efter en tät 2-1-seger. Förmodligen kommer även helgens möte bli tätt, och det kan vara en match värd att helgardera på tipskupongen.