Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 31 dec, 2015

Londonderby mellan två överraskningar live stream

Blott 14:e lag med bara tre poäng till nedflyttning. Den första halvan på säsongen har varit ett enda stort mörker för Chelsea, mästarlaget som haft problem med det mesta. Men en liten ljusning har kunnat skönjas efter tränarskiftet och laget avslutade 2015 med tre raka matcher utan förlust.

2015 är å andra sidan ett år Crystal Palace sent ska glömma. Laget avslutade fjolårssäsongen riktigt imponerande och tog hem en mittenplacering i ligan, och har öppnat den här säsongen på samma sätt och är sensationell femma när vi nu äntrar den andra halvan av säsongen.

Crystal Palace vann borta mot Chelsea förra säsongen och har två segrar under de två senaste säsongerna. Innan dess får vi gå så långt tillbaka som till 1990 för att hitta lagets senaste viktoria mot Chelsea.

Chelsea får tillbaks avstängde Diego Costa i spel, saknas gör Falcao medan det finns frågetecken för Gary Cahill och Loic Remy. Crystal Palace har viktiga Yohan Cabaye avstängd, och saknar Yannick Bolasie, Connor Wickham och Bakary Sako sedan tidigare.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar