Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 31 dec, 2015

Liverpool jagar revansch live stream

Liverpool fick en bra avslutning på ett 2015 som innehållit en hel del svajiga resultat och ett tränarskifte. 1–0-vinsten borta mot Sunderland i onsdags var lagets andra 1–0-seger i följd efter vinsten hemma mot serieledande Leicester i lördags.

Ett skadedrabbat Liverpool har, trots tränarbytet, varit svårtippat under hela hösten men gemensamt med de båda uddamålssegrarna på slutet av förra året är att de kom till efter klart mer stabila insatser än i den pinsamma 0–3-förlusten mot Watford helgen innan.

Just 0–3 blev det hemma mot West Ham i början av säsongen. Londonlaget har överraskat stort under den första halvan av säsongen, men har tappat en aning på topplagen på grund av lagets fem raka kryssmatcher.

Laget är dock kvar som åtta i tabellen och avslutade 2015 med ett skönt trendbrott genom att 2–1-besegra Southampton i årsavslutningen, vilket gör att West Ham har sex raka matcher utan förlust och på hemmaplan är den sviten uppe i sju.

West Ham saknar Diafra Sakho och har frågetecken spelare som Enner Valencia, Aaron Cresswell och Nikica Jelavic. Liverpool saknar åter många tongivande spelare där Jordan Henderson rapporteras vara otillgänglig igen, liksom Divock Origi, Martin Skrtel, James Milner och Daniel Sturridge, medan Joe Allen är ett frågetecken.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar