Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 feb, 2016

Ligacupfinal på Wembley live stream

För Klopp är detta en god chans att ta sin första titel med Liverpool, något som hade kunnat rädda upp en ganska miserabel säsong för klubbens supportrar.

För Pellegrini är helgens resa till Wembley hans sista som tränare för Manchester City. Klubben är fortfarande kvar i jakten på ligatiteln, samt är i stort sett klara för kvartsfinal i Champions League, och det är givetvis dessa turneringar som är klubbens huvudfokus denna säsong. Men att redan i februari säkra sin första titel är givetvis något Citys supportrar inte tackar nej till.

I de två senaste rundorna har Liverpool slagit ut Southampton och Stoke, medan Manchester City har besegrat Hull och Everton. Båda lagen kommer närmast från ett lyckat europaspel. Liverpool slog ut tyska Augsburg i Europa Leagues sextondelsfinal medan Manchester City komfortabelt vann med 3-1 borta mot Dynamo Kiev i Champions League-slutspelet.

Finalens avsparkstid är klockan 17:30 på den tidiga söndagskvällen, och det återstår att se om det blir Kompany eller Henderson som får lyfta säsongens första buckla.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar