Finns inget utrymme för misstag

Manchester United förlorade titelkampen med minsta möjliga marginal ifjol. Chelsea vann titeln en poäng före United och inledde säsongen strålande med 6-0 hemma mot West Bromwich i lördags.

Idad är det dags för Manchester Uniteds premiär och Michael Carrick är medveten om hur små marginalerna är och hur lite utrymme det finns för misstag.

– Det finns inget utrymme för misstag. Förra säsongen var konstig med tanke på hur många matcher vi och Chelsea förlorade och hur många poäng vi tappade. Ligan är otroligt tuff även i år, säger Carrick inför matchen ikväll.

– Lagen som hamnat runt Champions League-plats vill ännu högre och vi måste verkligen prestera från start. Första testet blir nykomlingen Newcastle och Carrick förväntar sig en riktig nagelbitare.

– Newcastle kommer att ”flyga”. De är tillbaka i Premier League och vilken plats är bättre att starta på än på Old Trafford. De vill helt klart få en bra start och skapa ett momentum. Det är två år sedan vi mötte dem på Old Trafford i den första matchen, den gången kryssade vi. Hoppas att det går bättre den här gången.