Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 sep, 2011

Fem poängs försprång vore bra

Efter en strålande start på säsongen har Bayern München seglat upp som en av favoriterna i årets Champions League. Jupp Heynckes manskap körde spelmässigt över Villarreal på El Madrigal för två veckor sedan och ska nu ta gruppspelets andra seger när Manchester City kommer på besök imorgon kväll.

– Om vi vinner så kommer vi att ha fem poängs förprång på City och det skulle vara en bra start, säger Bayerns ordförande, Karl-Heinz Rummenigge.

Bayern München siktar nu på att ta klubbens femte Champions League-titel, inte minst med tanke på att finalen det här året spelas på Allianz Arena. 

– Jag har aldrig upplevt ett starkare Bayern sedan jag kom till klubben. Det här är det bästa Bayern jag någonsin sett, säger Franck Ribéry till Kicker idag. Om vi fortsätter att spela som vi gör så spelar vi för titeln.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar