Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 24 sep, 2012

Evans borde också ha visats ut

Efter en stenhård duell på mittplanen mellan Jonny Evans och Jonjo Shelvey valde domare Mark Halsey att visa ut Liverpools mittfältare sedan han kommit in senare i duellen och inte var i närheten av bollen. Liverpools manager, Brendan Rodgers, tyckte inte att Halseys beslut var rättvist.  

– Om Jonjo Shelvey visades ut så borde Jonny Evans också ha gjort det, sa Rodgers till BBC efter matchen. Jag är otroligt besviken över att domaren bara såg situationen från ett håll. 

Men det var inte bara domarens beslut i den situationen som gjorde Rodgers bitter. 

– Jag tycker att det bästa laget förlorade. Man kan inte kontrollera domarens beslut men spelarna var outstanding. Dessutom var det aldrig straff. Det var helt enkelt en sådan dag, besluten gick inte vår väg. Vi kommer att vända det här snart och nå bra resultat igen.

Nästa lördag möter Liverpool Norwich på bortaplan. Då saknas Shelvey men också Daniel Agger och Martin Kelly som båda skadade sig i gårdagens match.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar