Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 6 jan, 2012

En livsviktig månad för oss

Efter 20 omgångar i Premier League har Tottenham överträffat alla förväntningar och ligger med och slåss om en topplacering med Manchester City och Manchester United

Harry Redknapp njuter givetvis av fotbollslivet just nu, men han inser samtidigt att han antagligen kommer att behöva värva ett eller två stornamn för att kunna vara med och slåss hela vägen. 

– Om du hade sagt till mig att mitt Tottenham skulle vara med och slåss om titeln så hade jag skrattat. Och om vi kan hitta ett par nya ansikten för gör oss bättre de kommande månaderna så vet man aldrig hur den här säsongen slutar, säger Redknapp till The Sun.

– Det handlar inte om att jag säger att Premier League-titeln är på väg till Tottenham eftersom det fortfarande är så många storklubbar som är med i kampen. Men vi vet bättre mot slutet av januari – det här kan bli en livsviktig månad för oss. 

Den senaste tiden har Tottenham kopplats ihop med Boltons mittback Gary Cahill och Santos stortalang Paulo Henrique Ganso. Cahill kommer inte överens om något kontrakt med Chelsea och Gansos agent rapporteras vara på plats i London. 

– Problemet vi har nu när vi letar efter spelare är att ju bättre du blir desto svårare är det att hitta en spelare som kan kan dig ännu högre. Tro mig, det finns inte många spelare där ute – men vi kommer inte heller att tappa i tabellen för att vi inte såg oss om.

När det gäller Gansos framtid i Santos så verkar klubbens president, Luis Ribeiro, ha mjuknat lite.

– Spelarens önskan är det viktigaste. Om Ganso vill lämna Santos och våra intressen är väl bevarade så kan vi förhandla.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar