Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 1 okt, 2012

En bra start, ingenting annat

Med sex spelade omgångar i Premier League leder Chelsea fortfarande serien – segern borta mot Arsenal borta var mycket imponerande, men manager Roberto Di Matteo vill inte dra för stora växlar av säsongsinledningen. 

– Det har bara gått sex omgångar och säsongen är väldigt lång. Det ger oss tro och självförtroende och förhoppningsvis kan vi bygga vidare på det. Men än så länge är det bara en bra start, ingenting annat, säger Di Matteo. 

– När man har kommit halva säsonger tror jag att man kan få en tydligare bild. 

Chelsea tog lite överraskande hem Champions League ifjol och Roman Abramovich var inte sen med att investera i spelare som Oscar och Eden Hazard för att bygga vidare på den framgången. 

– Jag tror aldrig att du blir älskad om du är ett vinnande lag. Lag som vinner titlar blir aldrig älskade. Så ser fotbollens historia ut. Så enkelt är det.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar