Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 dec, 2011

Elm är inte överens med United

Rapporter från Italien denna vecka har tytt på att svensken, Rasmus Elm, mer eller mindre är klar för United till nästa sommar. En sådan flytt skulle vara en otrolig chans för 23-åringen att verkligen etablera sig bland de bästa mittfältarna i världen. Men nu går hans agent ut och tillbakavisar dessa rykten.

– Jag kommenterar inte specifika rykten, men uppgifter om att han redan är överens med United stämmer inte, säger Patrick Moerk.

Elm har kontrakt med AZ Alkmaar till 2013. Han har tidigare bekräftat att han varit smickrad av Uniteds intresse för honom. Agenten säger att Elm överväger alla förfrågningar som han får, samtidigt utesluter han inte möjligheten att svensken kommer att fullgöra kontraktstiden i Holland.

–Rasmus stänger inga dörrar och lyssnar på alla erbjudanden. Just nu är han mer än nöjd i AZ Alkmaar och är inte i desperat behov av att byta klubb, säger Moerk.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar