Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 sep, 2012

Drogba betyder avgörande ögonblick

Chelsea hade ett tufft år i Premier League förra året, innan allt ordnade upp sig på sluttampen när klubben lyckades ta hem Champions League-titeln. Den spelare som gjorde det avgörande målet mot Bayern München var ingen mindre än 34-årige Didier Drogba, som trots detta inte fick förlängt kontrakt i klubben. Mannen som en gång värvade Drogba till Chelsea tror att laget kommer att få det svårare utan honom.

– Jag tror att Drogba är den stora skillnaden för dem. Jag tror inte att det går att ersätta honom. Du kan investera i toppspelare så som Chelsea har gjort, men det finns bara en Drogba, säger José Mourinho till Sky Sports.

– Drogba betyder avgörande ögonblick. I finalen, i den absoluta toppmatchen, var Drogba där. När Chelsea förlorar hemma så var Drogba där. Chelsea kommer att sakna Drogba, han kommer att innebära några förlorade poäng. Men laget är bra, de har bra spelare och är europeiska mästare, fortsätter han.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar