Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 aug, 2012

Didier var en legend här

Chelsea kom bara sexa i Premier League förra året, men tack vare en väl fungerande taktik kunde de slå ut Barcelona ur semifinalen i Champions League och sedan vinna finalen mot Bayern München. Efter det har Didier Drogba lämnat klubben, och in har i stället Eden Hazard kommit.

– Man måste byta spelare eftersom att de åldras och det är sorgligt att se spelare lämna klubben, speciellt en sådan som Didier. Han var en legend här. Men det är så det är, säger Cech enligt football365.

Troligen kommer Fernando Torres att få en mer betydande roll i år. Men trots dessa förändringar framåt ser målvakten Petr Cech helst inte att laget ska ändra spelstil.

– Vi har en eller två nya spelare som är hungriga och redo att visa att de vill vinna saker med oss. Vi kommer att spela något annorlunda, men vi vill fortfarande behålla vårt sätt att spela, det har varit väldigt framgångsrikt under de senaste åtta åren, säger han.

På söndag tar sig Chelsea an Wigan på bortaplan i seriepremiären av Premier League.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar