Det här är vår första säsong tillsammans

Enligt Chelseas unga brasse Oscar är det här bara början på en stor era i Chelsea. Många nya unga spelare gör sin första säsong på Stamford Bridge och Osvar är övertygad om att de kommer att nå stor framgång med start redan nästa säsong. 

– Det här har varit ett anpassningsår för oss. Vi är så unga och det här är vår första säsong tillsammans. Vi håller fortfarande på att lära känna varandra, säger Oscar till The Mirror. 

21-åringen har redan spelat 52 matcher för Chelsea den här säsongen. 

– Jag hoppas att vi kan fortsätta på den inslagna vägen nästa säsong. Det kommer att finnas ett ännu bättre samarbete mellan spelarna. Vi spelar fantastiskt bra tillsammans och det kommer att bli ännu bättre. 

För Oscar har det varit en ansträngande säsong, minst sagt. 

– Det här året har varit väldigt tufft för mig. Jag har redan spelat över 50 matcher den här säsongen och det gjorde jag aldrig på ett helt år i Brasilien. Men man måste helt enkelt anpassa sig. Jag är trött och vilar när jag kan och det är bara att jobba vidare.

– Jag vill hjälpa laget, jag vill vinna ligan och titlar. Folk frågar mig vilken turnering eller cup jag föredrar men jag vill vinna mycket, både cuper och ligan. Nu jagar vi fjärdeplatsen i ligan, vi vill spela i Champions League nästa säsong. På vägen vill vi vinna FA-cupen och Europa League. Man vill vinna allt.