Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 6 apr, 2013

Det här är vår första säsong tillsammans

Enligt Chelseas unga brasse Oscar är det här bara början på en stor era i Chelsea. Många nya unga spelare gör sin första säsong på Stamford Bridge och Osvar är övertygad om att de kommer att nå stor framgång med start redan nästa säsong. 

– Det här har varit ett anpassningsår för oss. Vi är så unga och det här är vår första säsong tillsammans. Vi håller fortfarande på att lära känna varandra, säger Oscar till The Mirror. 

21-åringen har redan spelat 52 matcher för Chelsea den här säsongen. 

– Jag hoppas att vi kan fortsätta på den inslagna vägen nästa säsong. Det kommer att finnas ett ännu bättre samarbete mellan spelarna. Vi spelar fantastiskt bra tillsammans och det kommer att bli ännu bättre. 

För Oscar har det varit en ansträngande säsong, minst sagt. 

– Det här året har varit väldigt tufft för mig. Jag har redan spelat över 50 matcher den här säsongen och det gjorde jag aldrig på ett helt år i Brasilien. Men man måste helt enkelt anpassa sig. Jag är trött och vilar när jag kan och det är bara att jobba vidare.

– Jag vill hjälpa laget, jag vill vinna ligan och titlar. Folk frågar mig vilken turnering eller cup jag föredrar men jag vill vinna mycket, både cuper och ligan. Nu jagar vi fjärdeplatsen i ligan, vi vill spela i Champions League nästa säsong. På vägen vill vi vinna FA-cupen och Europa League. Man vill vinna allt. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar