Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 jan, 2011

Det blir en väldigt stor match

Manchester City tar på lördagen emot Wolverhampton i sin jakt på Manchester United i Premier League-toppen. Matchen mot sjuttondeplacerade Wolves är på förhand en av de enklare uppgifterna under säsongen för tabelltvåan City. Men förre Wolverhamptonspelaren Joleon Lescott varnar för gästerna.

– Det kommer blir en bra match. Båda lagen är i form så det kommer bli tufft. De har slagit Chelsea och Liverpool nyligen så de åker hit för att vinna, inte för ett kryss, säger Lescott till klubbens hemsida.

Manchester Citys mittback gjorde 212 matcher för Wolverhampton innan han lämnade klubben för Everton.

– Det kommer bli en väldigt stor match för mig. Vi har en bra relation och det borde bli en bra match.

I hemmalaget saknas definitivt Mario Balotelli medan Michah Richards och David Silva är tveksamma till spel. Nyligen lånade klubben ut Roque Santa Cruz till Blackburn.

Lagets stora nyförvärv i vinter Edin Dzeko, kommer troligen få inleda matchen på bänken då han inte spelat a-lagsfotboll senaste månaden.

I Woles saknas George Elokobi, Michael Knightly och Adlene Guedloura. Joey Craddock, Karl Henry och Steven Mouyokolo är osäkra.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar