Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 okt, 2011

Det är fullständigt oacceptabelt

I 14 raka säsonger har Arsenal kvalat till Champions League. Men efter den katastrofala ligastarten den här säsongen är det många som tror att Arsenal får svårt att komma topp 4 den här säsongen.

Aaron Ramsey är förbannad över att att Arsenal underpresterat så under hösten och manar nu till en ordentlig uppryckning.

– Det har varit en mycket svår tid för klubben. Det har varit frustrerande så här långt med alla problem vi haft de senaste matcherna. Vi har inte fått med oss de resultat vi är kapabla till, säger Ramsey från Wales landslagssamling inför matchen mot Schweiz.

– Arsenal är en av toppklubbarna i England och det är fullständigt oacceptabelt att vi ligger där vi ligger just nu. Förhoppningsvis kan det vända för Arsenal ganska snabbt. Vi måste börja vinna och klättra i tabellen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar