Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 16 jul, 2011

Det är bra med svårt mostånd

Fernando Torres värvades från Liverpool till Chelsea i januari. Sedan ankomsten till Stamford Bridge har det bara blivit ett mål på 18 framträdanden för den spanske storstjärnan.

Andre Villas-Boas är ny tränare i klubben och förhoppningsvis kan det bli en nytändning för Torres. 27-åringen belyser även vikten av hårda träningsmatcher för att komma bättre förberedd till den kommande säsongen.

– Det är bra med tävlingsmatcher. Det viktigaste är att vara redo och hitta bra form så man kan starta säsongen på ett så bra sätt som möjligt, säger spanjoren till klubbens hemsida.

– Det är bra att spela mot bra lag och i Hong Kong kommer vi att spela mot Aston Villa och Blackburn. Det blir lättare att fokuserea på matchen då för vi vill vinna och visa att vi är bättre än andra lag. Det är första tillfället att se om säsongen kan bli lyckosam eller inte. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar