Den tuffaste matchen på säsongen

För André Villas-Boas innebär matchen mot Manchester United på söndag det första riktiga testet för hans ”nya” Chelsea. Laget har inlett förtroendeingivande, men utan att brilliera, och möter nu ligans starkaste lag. 

– United har inlett säsongen väldigt bra, men om ni kommer ihåg så gjorde vi också det förra säsongen. De har blivit bättre som grupp, men vi har våra mål och idéer och ska försöka att använda det på planen, säger Branislav Ivanovic. 

United har fullständigt exploderat under inledningen av säsongen och har öst in 18 mål på fyra matcher och bara släppt in tre mål. 

– Det kommer att bli den tuffaste matchen för oss hittills på säsongen och vi måste visa 100 procent av vår styrka. Förra säsongen var det en annan situation eftersom vi var tvungna att vinna på bortaplan. När du spelar en stormatch på bortaplan som du måste vinna är det en helt annan situation mentalt.

– Det är lagets första riktiga test som kommer att visa hur vi har utvecklats. Vi åker dit för att visa oss från vår bästa sida.