Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 mar, 2013

Den nya Tévez har inte problem längre

Carlos Tévez har haft en storm relation med Roberto Mancini, Manchester City och klubbens fans. Efter att ha lämnat klubben under förra säsongen efter disyten med Mancini under Bayern München-matchen i Champions League så återvände argentinaren med svansen mellan benen under vintern. 

Den här säsongen har vi sett en helt annan Tévez som funnit sig i att periodvis sitta på bänken och som lämnat alla tidigare problem bakom sig. 

– Jag visste att det inte skulle bli lätt att komma tillbaka. Jag lämnade City och man kan nästan säga att jag smet ut genom bakdörren, säger Tévez till The Sunday Times. 

– Men det är också som att det funnits två Tévez. En Tévez som tidigare hade stora problem och en ny Tévez som inte längre har några problem. Att ha familjen nära ändrade allt, hur man la upp vardagen och humöret. 

– När jag inte blev uttagen tidigare hade jag ett fruktansvärt humör. Jag är fortfarande nere, men när jag ser mina döttrar får det mig att känna mig bättre. Jag visste att det skulle bli svårt för fansen att acceptera mig igen, men jag hoppas att jag kan vinna över dem igen match för match och att jag visar att jag kämpar 100 procent i den här tröjan. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar