Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2011

De kan absolut spela tillsammans

Didier Drogba och Fernando Torres fick tillsammans ta sig an Liverpools försvarslinje i spanjorens debut för Chelsea. Men det är också enda gången som duon matchats ihop.

Carlo Ancelotti har de senaste matcherna givit Torres chansen tillsammans med Nicolas Anelka med ett betydligt bättre resultat. Men till stormatchen mot Manchester United imorgon kan det vara dags för firma Torres/Drogba igen.

– Det kan absolut spela tillsammans, utan problem, förklarar italienaren på presskonferensen inför matchen på Stamford Bridge imorgon.

– Vi försöker att spela dem tillsammans på träningarna. De måste bli bättre i sina kombinationer, men vi har inte ett problem.

Ancelotti kommer att ge Torres chansen mot United imorgon.

– Han kommer att vara involverad man jag vet inte hur många minuter. Självklart är det viktigt för en forward att göra mål. Han hade fyra chanser att göra mål och han rörde sig bra för laget. Jag var verkligen nöjd med hans insats.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar