City jagar nya segrar live stream

Efter att ha förlorat varannan och vunnit varannan bröt Manchester City åtminstone den trenden i toppmötet med Leicester i tisdags, en match som slutade 0–0.

City är därmed kvar som trea i tabellen när vi passerat nyår och skuggar topplagen Arsenal och Leicester tre poäng där bakom.

Men nu är det ännu en lurig uppgift som väntar för det stjärnspäckade laget. Watford har också överraskat stort den här säsongen och är åtta när vi nått halvvägs. Laget förlorade med uddamålet hemma mot Tottenham senast och det var Watfords första förlust efter fem raka matcher med poäng, där fyra av dem var segrar.

Trots att Watford gör sin första säsong i Premier league sedan 2007 har de här båda lagen drabbat samman några gånger på sistone då de har mötts i FA-cupen både 2014 och 2013. Manchester City har tre raka vinster mot Watford, vars senaste seger mot City kom i april 1987.

Laget dras dock med skador på Vincent Kompany och Samir Nasri vilket förstås är kännbart, även för en så stjärnspäckad trupp som Citys. Watford saknar Nathan Aké som är avstängd, samt Rene Gilmartin, Thommie Hoban och Joel Ekstrand.