Chelsea? Jag passar

Harry Redknapp är en eftertraktad manager i England just nu. Efter sina stordåd i Tottenham de senaste säsongerna jagas han av såväl det engelska fotbollsförbundet som Chelsea

Huruvuda det blir en framtid i Three Lions vet inte Redknapp ännu men en flytt till Chelsea däremot är utesluten. 

– Det skulle bli svårt. Jag skulle inte kunna visa mig i norra London igen. Så nej, jag tror jag passar på den, säger Redknapp men menar samtidigt att jobbet lockar.

– Det är en klubb där du kan vinna ligan eftersom de har en ägare som kan satsa enormt. Han har byggt en makalös träningsanläggning och köper storspelare hela tiden. De har toppspelare så det vore ett drömjobb för någon att gå dit och lyckas – vem det än blir. Många skulle älska det jobbet och chansen att få jobba i en fantastisk klubb med det (eknomiska) stödet som managern får där. 

Redknapp medger också att han blev ledsen när han såg att André Villas-Boas fått sparken av Chelsea i helgen och inser vilka förhållanden som tränarna jopbbar under på Stamford Bridge. 

– Han (Roman Abramovich) äger frågan, han betalar managers enorma löner och om de inte når succé så sitter han inte och ser på. Det är reglerna du måste finna dig i. När du är där måste du nå framgång. Gör du inte det blir du inte kvar, det är så det fungerar.

Vill du blogga om Chelsea på Sportal.se? Hör av dig till redaktionen!