Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Cech: Vi måste vinna någonting

Efter en skral titelskörd ifjol är Petr Cech fast besluten att vinna någon stor titel kommande säsong. Den tjeckiska veteranmålvakten har fått se José Mourinho återvända till klubben men ser också hur konkurrenterna i Premier League satsar stenhårt för att nå framgång.

– Manchester City spenderar pengar för att få in spelare och de har absolut intentionen att slåss om ligatiteln. Manchester United kommer att vara med och slåss om titeln och jag tror också att Liverpool och Tottenham kommer att bli bättre, säger Cech.

– Arsenal vill bevisa att de kan bättre och vill visa att de fortfarande är hungriga. Managern är fortfarande under press där och måste nå resultat. Och vi måste bli bättre än förra säsongen. Vi måste göra det bättre i Premier League och Champions League – vi måste vinna någonting.

Även Cech har satts under press efter värvningen av Fulhams Mark Schwarzer.

– Jag spelar under press och jag måste göra mitt bästa för att behålla min plats – om jag inte gör det så kommer jag inte att få spela i Premier League.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1539 Artiklar