Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 6 aug, 2012

Behöver inte vara favorit för att bli mästare

Arsenal är inga favoriter till att vinna Premier League, vilket ger dem ett bra utgångsläge enligt Olivier Giroud, som nyligen lämnat franska mästarna Montpellier för spel med Arsenal.

– Med Montpellier stod det inte skrivet att vi skulle bli mästare, vilket gjorde det ännu vackrare. Med Arsenal behöver vi kanske inte vara favoriter, som Manchesterklubbarna, för att bli mästare, säger Giroud till tidningen Arsenal Player.

– Det var en bra mentalitet i laget, bra kvalitet med några bra spelare. Jag ser fram emot att hitta samma själ och kvalitet i Arsenal, det var därför jag valde Arsenal. Vi är outsiders, och jag är övertygad om att vi kan göra någonting stort. Det är vad vi gjorde med Montpellier, och jag är stolt över vad jag har åstadkommit där, tillägger han.

Den 18 augusti är det dags för seriepremiär, Arsenal tar emot Sebastian Larssons Sunderland som förra veckan förlorade mot Helsingborg.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar