Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 jan, 2010

Beckford skulle kosta mycket pengar

Det forna storlaget Leeds har en spelare som hela Premier League rycker i. Forwarden Jermaine Beckford har öst in mål i ligan och spelade också huvudrollen när Leeds mötte Tottenham i helgen.

Beckford satte Leeds båda mål, och fixade omspel. Klubbens ledning är väl medveten om att det kan bli svårt att hålla forwarden i klubben och har satt en hög prislapp på stjärnspelaren.

– Det skulle behövas mycket pengar eftersom vi redan tackat nej till bud som varit okey. Jermain vill stanna och avsluta sitt arbete. Om någon kommer in med ett löjligt bud – då talar jag om betydligt mer än 25 miljoner kronor – så får vi titta på det igen, säger Leeds manager, Simon Grayson, enligt Football365.com.

– Jag har inga intentioner att sälja honom under det här transferfönstret. Det är för sent att hitta en ersättare och han är för värdefull för oss.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar