Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 feb, 2010

Arsenal tillbaka i titelracet

Arsenal är tillbaka i titelracet igen. I alla fall om man får tro manager Arsène Wenger. Samtidigt som laget slog Liverpool igår efter en sent mål av Abou Diaby, förlorade Chelsea mot Everton och Manchester United tappade poäng mot Aston Villa.

– Jag sa efter Chelseamatchen att vi ska slåss till slutet, till den sista sekunden av säsongen. Det gjorde vi ikväll och det kommer vi att fortsätta göra. Alla kan tappa poäng överallt, det är öppet för alla, säger Wenger efter gårdagens seger.

– Jag ser ingen matematisk anledning till varför vi inte skulle tro. Det kan ändras snabbt. Vi chockades ordentligt de senaste två matcherna, det viktigaste var att komma tillbaka och vinna igen. Vi visar god disciplin och slutligen fick vi ett mål som gav oss ett fantastiskt resultat. Ingen vet hur det är att möta Manchester United, Chelsea och Liverpool i rad.

– Fysiskt och mentalt är det mycket krävande, speciellt efter två stora besvikelser. Det visat att laget är stabilt och mentalt starkt.

Arsenal ligger sex poäng bakom Chelsea och fem poäng efter Manchester United i titelkampen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar