Arsenal ska stoppa Suárez/Sturridge

När Arsenal och Liverpool drabbar samman i Premier League på måndag ställer sig många frågan om Arsenal kan stoppa Liverpools stekheta forwardsduo Luis Suárez och Daniel Sturridge.

Thomas Vermaelen, som fanns med i startelvan mot Chelsea i Ligacupen i veckan, tror definitivt att London-klubben har vad som krävs för att hålla tätt.

– Vi känner dem från tidigare. De spelar bra och är farliga men vi ska bara spela som vi gjort de senaste veckorna, säger belgaren inför helgens stormöte.

Arsenal släppte två mål förbi sig och slogs ur Ligacupen i tisdags och de närmaste veckorna väntar många tuffa matcher både i ligan och i Europa.

– Vi har många viktiga matcher och en enda förlust ska inte ta bort vårt självförtroende. Vi måste bygga vidare på de resultat vi hade tidigare, vi har vunnit fler matcher än vi förlorat,fortsätter Vermaelen.

– Det var en besvikelse men vi har en stormatch på lördag och jag är övertygad om att vi kan vinna den matchen. Det är viktigt för oss att ta oss tillbaka snabbt. Vi leder fortfarande ligan och borde ha självförtroende nog att besegra Liverpool.