Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 mar, 2014

Arsenal ska stoppa Suárez/Sturridge

När Arsenal och Liverpool drabbar samman i Premier League på måndag ställer sig många frågan om Arsenal kan stoppa Liverpools stekheta forwardsduo Luis Suárez och Daniel Sturridge.

Thomas Vermaelen, som fanns med i startelvan mot Chelsea i Ligacupen i veckan, tror definitivt att London-klubben har vad som krävs för att hålla tätt.

– Vi känner dem från tidigare. De spelar bra och är farliga men vi ska bara spela som vi gjort de senaste veckorna, säger belgaren inför helgens stormöte.

Arsenal släppte två mål förbi sig och slogs ur Ligacupen i tisdags och de närmaste veckorna väntar många tuffa matcher både i ligan och i Europa.

– Vi har många viktiga matcher och en enda förlust ska inte ta bort vårt självförtroende. Vi måste bygga vidare på de resultat vi hade tidigare, vi har vunnit fler matcher än vi förlorat,fortsätter Vermaelen.

– Det var en besvikelse men vi har en stormatch på lördag och jag är övertygad om att vi kan vinna den matchen. Det är viktigt för oss att ta oss tillbaka snabbt. Vi leder fortfarande ligan och borde ha självförtroende nog att besegra Liverpool.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar