Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 24 mar, 2010

Arsenal måste värva för att vinna

Paf.com bjuder Sportals läsare på 100 kr, klicka här för att hämta dina pengar >>

Arsenals oförmåga att vinna titlar i England och i Europa de senaste säsongerna har tidigare fått både Cesc Fàbregas och Robin van Persie att mumla om eventuella klubbyten. Andrei Arshavin har ett givet svar på klubbens oförmåga.

– Jag är fortfarande av den uppfattning att Arsenal behöver fler spelare. Det är det enkla faktum att Arsenal sålde två spelare förra sommaren och köpte en. Där finns ett underskott på en spelare. Sedan tappade vi Van Persie, Gibbs och Ramsey med långtidsskador, det är naturligt att vi behöver fler spelare, säger Arshavin till The Sun.

– Utan fler sperlare tappar vi alternativ i anfallet. Det tillåter våra motståndare att läsa våra kombinationer enklare. Slutligen innebär det mindre bollinnehav och att försvaret hamnar under större press.

– Utan nya mer erfarna spelare, riktiga stjärnor, kommer det att bli svårt att nå framgång.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar