Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 20 jul, 2012

Arsenal kan inte konkurrera längre

George Graham är kanske inte den mest populäre Arsenal-tränaren genom tiderna, men han är definitivt en av de mest framgångsrika. Under Graham vann Arsenal en UEFA-cuptitel, 2 ligatitlar, en FA-cuptitel, 2 Ligacuptitlar och en Charity Shield.

Nu dömer den hårda coachen ut dagens Arsenal och anser att klubbens fans blir förda bakom ljuset av ledningen.
– De måste sälja van Persie och gå vidare, sen måste fansen bli medvetna om att klubben inte kan konkurrera med City, Chelsea och Manchester United på ett finansiellt plan. Om klubben måste sälja sin bästa spelare så måste man också vara ärlig med fansen och säga som det är. Förra året var det samma sak med Fabregas och man fick en dålig start på säsongen som kulminerade i 8-2 mot United, säger Graham enligt ESPN.

Just titeltorkan anser Graham vara en av huvudanledningarna till att man inte kan behålla sina bästa spelare.
– van Persie vet att han kan få en bättre deal någon annanstans och det faktum att klubben inte vunnit någonting på länge gör att han säkert ifrågasätter klubbens ambitioner.

van Persie ska enligt media ha bud från bland annat City, Man Utd och Juventus.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar