Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 31 dec, 2015

Arsenal i topp mot önskemotstånd live stream

0–4-smällen borta mot Southampton glömdes snabbt. Efter en solid insats på hemmaplan besegrade Arsenal nykomlingen Bournemouth med 2–0, än en gång med formstarke Mesut Özil som segerorganisatör, och toppar Premier league-tabellen när vi har nått halvvägs in på säsongen.

Förutsättningarna till att behålla tätpositionen är god, åtminstone efter helgens spel. Arsenal gästas av Newcastle, bottenlaget som ”Gunners” har ett gigantiskt övertag på inför mötet.

Arsenal har vunnit de åtta senaste mötena lagen emellan och har tio raka utan nederlag. Faktum är att Newcastle bara har vunnit fyra gånger mot Arsenal under hela 2000-talet, då är det värt att notera att två av de vinsterna kom 2000 och 2001.

Arsenal saknar fortfarande en hel del tunga namn och har fått ett frågetecken för Mathieu Flamini, samtidigt som det meddelas att Alexis Sanchez ännu inte är redo för comeback..

Newcastle har varit och är hårt ansatt av skador och har nio spelare på skadelistan plus frågetecken för Rolando Aarons och Rob Elliot. Saknas gör bland andra Vurnon Anita, Papiss Demba Cissé och Tim Krul.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar