Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 mar, 2011

Aldrig sett så mycket skitsnack

Det var i en av de engelska söndagstabloiderna som det rapporterades om osämja mellan Wayne Rooney och Sir Alex Ferguson och att forwarden återigen skulle vara på väg att lämna Manchester United.

Rooney tappade hakan när han hörde talas om uppgifterna och bedyrar nu att han inte har för avsikt att lämna klubben. 

– Jag såg den storyn och jag har aldrig sett så mycket skitsnack i hela mitt liv. Jag har inga som helst problem i min relation med Sir Alex Ferguson. Jag trivs med fotbollen här och oim jag hade velat lämna nästa sommar så hade jag inte skrivit nytt kontrakt med klubben som jag gjorde, säger Rooney enligt Manchester Evening News.

– Jag har skrivit på och jag har för avsikt att vara kvar kontraktstiden ut. Du blir förbannad när du ser sådana saker i tidningarna. I söndags visste jag inte ens om att det stod i tidningarna och folk frågade mig om jag skulle lämna när jag stannade på väg hem från träning för att tanka.

Rooney ser fram emot många lyckosamma år på Old Trafford.

– Jag kommer att vara kvar här till jag är 30. Jag har skrivit på ett nytt kontrakt och jag stannar här tills jag inte är välkommen längre. Det är säkert. Jag erkänner att jag gjorde ett misstag när jag sa att jag ville lämna men jag är lojal och ser min framtid i United. Min familj trivs och det finns ingen anledning för oss att flytta. Jag vill försöka att vinna fler titlar och ge klubben mer framgång.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1293 Artiklar