Manchester United – Leicester City: Live stream på PL

Manchester United har rivstartat Premier League med två storvinster. Motståndet Leicester lär inte ro på ett Manchester United i storform men kan förhoppningsvis stå emot någorlunda. Matchen går utmärkt att följa via live stream.

Kan Arsenal köpa Draxler – Bud & övergång nära?

Det senaste från transferryktena är att Premier League-klubben Arsenal är ute efter en ny mittfältare. Det är mycket som tyder på att klubben har haft kontakt med den tyska mittfältaren Julian Draxler.

Vinn en Premier League-tröja – Spela på höga odds!

Det händer med jämna mellanrum att bettingsidor på nätet erbjuder dig extra tävlingar eller kampanjer. Så även Leo Vegas som just nu låter alla deras spelare vinna en tröja från valfritt lag i Premier League.

Liverpool – Wolves: Live streams från FA-cupen

Det som är bra med FA-cupen i England är att det många gånger går att se gratis matcher via live streams. Så är fallet när vi kollar närmare matchen mellan Liverpool – Wolves (Wolverhampton).

Manchester United – Reading: Går Zlatan vidare i FA-cupen?

Det är många experter som förväntar sig att Manchester United klarar uppgiften att slå Reading på hemmaplan. Frågan är egentligen inte hur matchen kommer att sluta, utan istället om hur många mål Manchester United lyckas klara.

West Ham – Manchester City: Se match i FA-cupen

Två lag som verkligen vill komma långt i FA-cupen är utan tvekan West Ham och Manchester City. Båda dessa lagen har goda förutsättningar att spela sig långt in i FA-cupen 2016/2017.

bet365 Bet365 Live Odds
1. Gå till bet365
2. Hitta matchen
3. Satsa live
GÅ TILL BET365