Kan Arsenal köpa Draxler – Bud & övergång nära?

Det senaste från transferryktena är att Premier League-klubben Arsenal är ute efter en ny mittfältare. Det är mycket som tyder på att klubben har haft kontakt med den tyska mittfältaren Julian Draxler.

Vinn en Premier League-tröja – Spela på höga odds!

Det händer med jämna mellanrum att bettingsidor på nätet erbjuder dig extra tävlingar eller kampanjer. Så även Leo Vegas som just nu låter alla deras spelare vinna en tröja från valfritt lag i Premier League.

Liverpool – Wolves: Live streams från FA-cupen

Det som är bra med FA-cupen i England är att det många gånger går att se gratis matcher via live streams. Så är fallet när vi kollar närmare matchen mellan Liverpool – Wolves (Wolverhampton).

Manchester United – Reading: Går Zlatan vidare i FA-cupen?

Det är många experter som förväntar sig att Manchester United klarar uppgiften att slå Reading på hemmaplan. Frågan är egentligen inte hur matchen kommer att sluta, utan istället om hur många mål Manchester United lyckas klara.

West Ham – Manchester City: Se match i FA-cupen

Två lag som verkligen vill komma långt i FA-cupen är utan tvekan West Ham och Manchester City. Båda dessa lagen har goda förutsättningar att spela sig långt in i FA-cupen 2016/2017.

Hett derby i Manchester live stream

Varken Manchester City eller deras röda grannar har fått det att stämma i årets Premier League. På söndagseftermiddagen ställs de två lagen mot varandra, i ett ångestderby på Etihad Stadium.

Liverpool gästar St. Mary’s Stadium live stream

Det är ett formstarkt Liverpool som på söndagen gästar St. Marys Stadium, för deras möte mot Southampton i Premier League. Klopps mannar kommer till mötet med tre raka ligasegrar i bagaget och med den totala målskillnaden 11-1 från dessa möten.

Everton välkomnar formsvagt Arsenal live stream

Det är ett formsvagt Arsenal som på lördagen åker till Goodison Park för mötet mot Everton i Premier Leagues 30:e omgång. Arsenal har åkt ut ur såväl FA-cupen som Champions League den senaste veckan, och en ny förlust på lördagen innebär troligtvis att man kan glömma ligatiteln.

Londonderby på Stamford Bridge live stream

Lördagen bjuder på ett ovisst Londonderby när Chelsea tar emot formstarka West Ham hemma på Stamford Bridge. För West Ham är det väldigt viktiga poäng som står på spel, i deras jakt på en sensationell Champions League-plats.

Watford gästar regerande FA-cupmästarna live stream

  FA-cupen har blivit Arsenals specialitet. Londonklubben har vunnit turneringen två år i rad, och man är dessutom det lag som har flest FA-cuptitlar i sitt prisskåp. På söndagen fortsätter deras jakt på ytterligare en FA-cuptitel, när Watford kommer på besök i cupens kvartsfinal.

1. Gå till RedBet image - Gå till Redbet
2. Få C More Premium gratis image - Skapa konto
3. Startadin stream image - Starta stream