OS 2022 - 4 februari (4/2): Tider & höjdpunkter

Första officiella dagen för Vinter OS kommer att vara 4 februari. Den 4/2 så den oftast storslagna öppningsceremonin att ta plats i Peking för att inviga spelen.

Utöver en OS invigning så kommer det finnas andra sportsliga höjdpunkter att se fram emot. Vi har svenskt deltagande i OS-grenar under den 4 febrauri, 2022.

Höjdpunkter & svenskt deltagande i OS (4/2)

Under dagens schema så hittar vi matcher med svenska landslaget i curling. Samt ivigningen som vi gissar på att många i Sverige vill följa!

  • Sverige – Australien, Curling – kl. 02:05
  • Sverige – USA, Curling – kl. 06:35
  • OS-invigning – kl. 13:00

Sverige ställer upp med sitt mixad lag i curling med Almida de Val och Oskar Eriksson. De har hittills vunnit en match – men även förlorat en. Curling är en av de sporter där Sverige har bra chanser som guldhopp. Ytterligare förluster under den 4/2 skulle minska chanserna för det mixad laget.

Andra OS-grenar & tider under dagen

Den 4:e februari kommer OS att dra igång på riktigt. Det är dock inte förens den 5/2 som vi kommer ha ett fullt schema med sport från OS 2022.

Utöver curling så kommer två andra OS-grenar som kommer att utövas under den 4/2. Du hittar alla sporter och grenar under dagen här nedanför.

Tider under OS – 4/2
01:35 Curling, mixed dubbel Sverige–Australien
02:55 Konståkning, lagtävling
05:10 Ishockey, damer (Ryssland – Schweiz och Danmark – Kina)
06:35 Curling, mixed dubbel Sverige–USA
13:00 Invigning av OS 2022

 

Det är ishockeymatcher på damsidan att se framemot under den 4 februari. Två matcher spelas och nya lag stiger in i turneringen.

Du kan se OS program idag i guide för hela mästerskapet som vi har skapat.

Dagens speltips

Om vi kollar in alla OS 2022 betting för att gräva fram ett speltips under 4/2 – så hittar vi några aktuella odds.

Vi kommer att fokusera på ishockey bland damerna. Där kommer vi plocka ut en match som vi anser är ett säkert spel på odds. Nämligen att Ryssland ska vinna mot Schweiz.

Speltips Odds
Ryssland vinner över Schweiz (ishockey, damer) 1.50 hos Unibet

Andra nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.