Något som intresserar många som spelar på betting är de olika oddsbonusar som finns på nätet. I vår lilla guide kommer vi visa hos vilka spelsidor som har nya, och de allra bästa oddsbonusar att spela med.

På vår oddssida så kommer vi dela med oss av all den info som finns angående oddsbonusar online. Några av de frågor som vi har svaret på är följande:

 • Vad är en oddsbonus?
 • Vart kan jag hitta de bästa bonusar på odds online?
 • Finns det bonusar, eller krävs det alltid en insättning?
 • Fördelar & nackdelar med att spela med erbjudanden
 • Vad kan jag använda min sportbonus till?
 • Vad är en bonuskod?

I vår bonuslista så kan du snabbt se vilka olika välkomsterbjudande som finns hos de olika bettingsidorna. Du kan även jämföra de olika oddsbonusarna för att se till att du tar del av den bästa!

Just nu är det aktuellt med att hitta odds, bonusar & kampanjer för ishockey VM 2019. I vår guide kan du hitta allt som har med detta att göra!

Bästa oddsbonusar i Sverige 2019

18+ | Regler & villkor gäller | bonus ger till nya spelare endast | Stödlinjen.se

Vad är en oddsbonus?

En oddsbonus är en form av erbjudande som bettingsidor online väljer att dela ut. Dessa oddsbonusar har alltid som uppgift att ge dig som spelare mer pengar än vad du sätter in.

Du kan själv välja om du vill använda din oddsbonus på fotboll, hockey, handboll eller någon annan sport som du är mest intresserad av.

Syftet med en oddsbonus eller sportbonus är att du ska få pengar att använda på den nya sajt du använder för betting. Spelbolgen på nätet ser det som mer rimligt att du testar just deras bettingsida om du får pengar att spela riskfritt med. Vilket vi håller med om.

Det finns de oddsbonusar som du kan hämta , och de bettingbonusar som du hämtar genom att göra en instättning. Skillnaden på de olika erbjudnaden kan du läsa en bit längre ner.

Ute på internet så tampas bettingsidor om att erbjuda de bästa oddsbonusarna. Detta för att locka nya spelare att testa deras sportsbooking. Därför finns det ganska många olika former av erbjudanden du kan hämta.

Här kommer vi gå genom lite olika former av oddsbonusar som bettingsidor använder sig av. 

 

Insättningsbouns

En insättningsbonus är den vanligast formen av oddsbonus som erbjuds. Detta erbjudande går ut på att du själv ska göra en insättning för att få ta del av bonusen.

Vilket innebär att du själv väljer en summa som du spelar med. Sedan kommer din bettingsida att matcha din insättning med en oddsbonus.

Ett typiskt exempel på en insättningsbonus är att du t.ex. få 100% upp till 1000 kronor.

Skulle du då sätta in 500 kronor så kommer din bettingsida att ge dig 100% extra att spela för. Vilket i sin tur innebär att du får 1000 kr på ditt konto när du endast gör en insättning på 500 kronor.

En insättningsbonus på odds är ofta följt med ett bonuskrav. Mer om vad ett bonuskrav är förklarar vi längre ner i texten.

Denna form av bonus kan du använda på de allra flest typer av spel på odds. Det innebär att du kan använda den på alla sporter, oavsett om det är live odds eller inte. 

 

Oddsbonus utan insättning

Det finns vissa bettingsidor online som erbjuder oddsbonusar utan krav på insättning. Det innebär att du kommer få pengar att spela på betting med.

Dessa erbjudanden om oddsbonusar utan insättning är lite mer sällsynta på nätet, men visst finns dom.

Ett klassiskt erbjudande kan vara att du får 100 kr vid registrering hos en ny bettingsida. Då kommer du att kunna spela på odds för din bonus, och utifrån det vinna riktiga pengar.

Många i Sverige lockas av tanken spela på odds och betting med pengar. Det innebär att de spel man lägger inne hos spelsajten är riskfria. Vilket i sin tur innebär att du kan vinna pengar helt utan risken att förlora pengar.

 

Välkomst-/registreringsbonus

En välkomstbonus är en form av oddsbonus som du endast får när du öppnar ett konto. Med andra ord så kan detta erbjudande endast hämtas av nya spelare på en bettingsida. Det innebär att du tar emot en oddsbonus vid registrering.

Din registrering inne hos en ny bettingsida på nätet är krav nog för att du ska ta del av din bonus. Det är just välkomstbonusar som brukar vara bäst att använda sig av. De är oftast av ett högre värde, och ger dig massor av pengar att spela betting med.

Dessa välkomstbonusar som finns hos olika bettingsidor är oftast i form av de andra typerna av bonusar som vi förklarat ovanför.

 

Freebets & riskfritt spel

En annan form av bettingbonus är freebets. Detta är ett erbjudande som både kan gälla spelare som både är gamla och nya hos en bettingsida.

Freebets är ett erbjudande som du oftast får för en specifik match eller event. Du får med free bets själv välja vilket resultat du spelar på. Funktionen som freebets ger dig är att du inte behöver lägga en egen insats, och där med spelar riskfritt.

Skulle du vinna ditt bet så kommer en vinst betalas ut till dig. Skulle du å andra sidan förlora ditt spel så kommer du istället inte förlora några pengar.

 

Cashback – få tillbaka bortspelade pengar

Det finns vissa bettingsidor som ger dig möjligheten att få tillbaka en viss andel av pengarna du spelat för. Det fungerar som så att du efter en period får tillbaka en del, oftast 10 procent, av de pengar du spelat för, eller de pengar du förlorat beroende på bettingsida. Detta kan du läsa om här:

bettingbonusar online

Omsättningskrav – Med eller utan?

Det kan alltid vara en god idé att du kollar upp vilka krav och regler som finns för de oddsbonusar online du vill hämta. Det kan variera ganska kraftigt mellan olika bettingsidorna och deras bonusar.

En del spelbolag har ganska svåra och höga omsättningskrav, samtidigt som de finns de bettingsidor som erbjuder oddsbonus utan omsättningskrav.

Ett omsättningskrav är en form av spärr eller gräns som du måste komma upp i innan du kan ta ut de pengar du vunnit på betting.

Om vi leker med tanken att du hämtar en oddsbonus på 500 kronor, och har ett omsättningskrav på x3. Då måste du omsätta dina bonuspengar upp till tre gånger innan du kan plocka hem vinst till ditt bankkonto.

Allra populärast är själva de oddsbonus utan omsättningskrav som du kan hämta. Då slipper du att kolla upp hur mycket pengar du måste vinna eller omsätta. Då räknas alla pengar istället oavkortat till dig.

Om du är intresserad av att se vilka bettingbolag som erbjuder dig sportbonusar utan omsättningskrav, eller vill se hur stort omsättningskrav du har. Då rekommenderar vi dig att läsa vidare hos den spelsida som du är mest intresserad av. Det är nämligen en regel för alla dessa sajter att vara tydliga med vilka omsättningskrav som gäller för deras oddsbonusar och andra erbjudanden.

Jämför bäst bonus på betting

Vi rekommenderar alltid dig att jämföra oddsbonusar innan du hämtar det erbjudande som du allra helst vill ha.

Genom att göra en snabb jämförelse i vår bonuslista så kan du själv sortera vilka oddsbonusar som är bäst, och vilka som är sämre för din typ av spelande. Kanske är du ute efter att få så mycket pengar som möjligt att spela med. Eller kanske prioriterar du ett lågt omsättningskrav när du ska spela på betting online.

Oavsett vilken typ av spelare du är så handlar mycket om att jämföra. Faktum är att det inte endast är din oddsbonus vid registrering som du bör jämföra.

Varför inte jämföra allt möjligt som finns inne hos din nya bettingsida?

Ta med alla möjliga faktorer för din nya bettingsida. Det kan handla om t.ex. hur enkel sida är att använda sig av, höga eller låga odds, eller hur kundsupporten fungerar. Det finns alldeles för många bettingsidor online för att du ska spela inne hos en som är halvdan.

Det alla bästa med oddsbonusar är just att du kan testa dig runt på flera sajter utan risken att förlora egna pengar. Du kan sedan dra slutsatser från dina egna tester om vilken sida du trivs allra bäst på.

Självklart så har vi på Sportal redan testat de allra flest bettingsidor som vi rekommenderar i vår bonuslista. Vi har därför valt att ranka de olika spelsajterna i den ordning som vi själva är nöjda med.

Däremot finns det inget som säger att du har samma uppfattning som oss gällande bettingsidorna i vår lista. Därför rekommenderar vi dig att själva testa dig fram med oddsbonusar tills du hittar en sida som känns mest skräddarsydd för dig.

Enligt oss är det viktigt att man trivs med den sida man väljer på nätet. Det bäddar för att man blir en mer lojal spelare, och känner sig säkrare på den oddssajt man använder sig av.

Vi kan själva ge våra tips på vad som kännertecknar en dålig, eller bra bonus är nedanför.

Kännetecken för en bra bonus

Vi på Sportal anser att en bra bonus på odds är enkel att använda sig av. Det innebär att vi gärna slipper de omoderna bonuskoderna som kan finnas kvar hos en del bettingsidor.

Det innebär att du istället automatiskt får din oddsbonus inladdad på ditt konto, och är redo att använda den.

 • 1. Ingen bonuskod

Vi vill även ha en oddsbonus som inte ha för höga omsättningskrav. När man spelar på odds så är alltid målet att kunna fiska hem en stor vinst på sport. Denna vinste vill man i sin tur kunna föra över till sitt bankkonto utan problem.

Det optimala är självklart att inte ha något bonuskrav alls när du spelar på betting. Detta är dock svårt att hitta på flera olika sajter. Därför nöjer vi oss oftast med att en oddssajt har ett lågt omsättningskrav på sina bonusar och erbjudanden.

 • 2. Inga eller låga omsättningskrav

En bonus tycker vi även ska vara till stor hjälp för att få mycket pengar att spela för. Att använda sig av så stora oddsbonusar som möjligt passar oss som gör stora insättningar få gånger, istället för många små.

Vi tycker att det finns en bra blandning av oddsbonusar, men själva så använder vi helst de största som ger oss mycket pengar att använda på odds och betting på internet.

 • 3. Större bonusar med minst 100 % extra på din insättning

Om vi kollar till de oddsbonusar utan insättning som du får vid din registrering så ändras våra kriterier.

När det handlar om oddsbonusar så har vi inga större krav. Vi kan då få pengar att spela odds med i samband med att vi endast registrerar oss på sajten. Då kan vi helt utan krav på insättning välja att testa på deras sportsbook.

 • 4. registreringsbonusar utan insättning

 

Kännetecken för en dålig bonus

Om vi vänder på steken, och tar en titt på vad som istället kännetecknar en dålig bonus så finns det mycket att säga. Det finns förvissor många bra bonusar, men det finns även de oddsbonusar som vi inte rekommenderar.

Den största faktoren som vi anser finns hos en dålig bonus är de höga omsättningskraven som kan finnas. En del spelbolag har enligt oss alldeles för höga bonuskrav som inte stämmer överrens med chansen att vinna Faktum är att en del sajter har upp till x50 i krav på sina oddsbonusar.

Det innebär att du måste vinna 50 000 kr om du hämtar 1000 kr i bonus hos dessa bolag innan du kan ta ut vinsten.

 • 1. För höga bonuskrav

Vi har tidigare nämnt att det är viktigt för oss att kunna läsa om varje bonus som vi hämtar. I de bonusregler som kan finns hos en del oddssidor kan det finnas otydligheter. Detta är något vi inte tycker om. Är inte en bonus väldigt tydlig med sina regler och villkor så finns risken att de försöker mörka sina omsättningskrav, eller tidsförloppen för att ta emot erbjudandet.

 • 2. Otydliga regler

Syftet med en oddsbonus är ju självklart att du får pengar att spela på odds med. Det är därför viktigt för många spelare att deras bonus är av högt värde.

Om vi går utifrån våra egna perspektiv så tycker vi alltid en bonus ska kunna ge oss minst en tusenlapp extra på vår insättning. Vi fördömmer inte de bonusar som ger dig mindre pengar på en mindre insättning. Däremot är det inget som vi själva är speciellt intresserade av.

 • 3. Små bonusar som ger lite pengar till spelaren

 

Betta på sport i Sverige

I Sverige så är det allra mest vanligt att spela på odds inom fotboll. Det är såpass populärt att använda sig av betting på fotboll att en del sidor har specifika fotbollsbonusar.

Näst högst upp på listan över sporter som är populära att spela på är ishockey. Därför är man inte alls helt ute och cyklar om man letar efter en hockeybonus att spela odds med. Självklart finns det även de bonusar som är specifikt inriktade på ishockey.

Det kanske inte krävs speciellt mycket intelligens för att känna till vad du ska använda en sportbonus till. Det avslöjar nämligen namnet. Här nedanför så radar vi upp de sporter som är allra vanligast att spela på med en bonus online.

Listan med de sporter som vi svenskar mest spelar är hämtade från våra egna erfaranheter av spelbranschen, och info från bettingsidor vi samarbetar med.

Om du vill få tips och eventuellt öka dina chanser att vinna pengar på betting. Då rekommenderar vi dig att ta hjälp av speltips inför de matcher du vill spela på. 

 

Vanligast sporter att betta på i Sverige

1. Fotboll
2. Ishockey
3. Trav
4. Tennis
5. Handboll
6. Motorsport
7. E-Sport
8. Golf
9. Basket
10. Bandy

Du kan självklart själv spela på dessa sporter med din alldeles egen sportbonus som du kan hämta hos de allra flesta bettingbolagen.

Fler erbjudanden efter din oddsbonus vid registrering

När du har tagit dig i kragen för att testa en ny spelsajt med en sportbonus eller oddsbonus. Då kan du själv avgöra om du tycker det är värt att fortsätta spela på din nya bettingsida, eller om du vill använda dig av en annan.

Skulle du bestämma dig för att stanna krav på samma bettingsida så slutar inte dina erbjudanden och bonusar där. De allra flesta sajterna delar därför ut flera oddsbonus, free bets, eller andra erbjudanden

Detta är främst för att du ska fortsätta trivas på bettingsidan du valt. Med hjälp av ytterligare oddsbonusar så tjänar även du på att fortsätta på en sida du trivs med. Med andra ord så kan man beskriva det som en win-win deal som både du och din oddsajt vinner på.

Det är heller inte ovanligt att du får erbjudanden, bonusar och free bets direkt i din mobil eller mail. Många sajter är måna av att dela med sig av de kampanjer som de delar ut. Du kan då få tips på erbjudanden hos din bettingsida helt utan att behöva logga in. Självklart kan du även välja att inte få erbjudanden till din mailadress eller via SMS.

 

Få bonuspengar upprepade gånger

Det finns de spelsajter som har en välkomstbonus som är uppdala i flera olika steg och insättningar.

Det kan handla om att du får först en bonus vid registrering på 100 kronor att spela för som välkomstgåva.

När du sedan känner dig redo för att göra din första insättning så finns det sajter som återigen kommer att ge dig oddsbonus vid insättning.

När du sedan återigen vill sätta in pengar, så kommer ytterligare en oddsbonus finnas till för att ge dig mer pengar att spela för.

Dessa erbjudanden brukar kallas för ”steg-bonusar” eller ”nivå-bonusar”. Dessa är inte alls helt ovanliga i spelbranschen, utan finns på flera olika håll. Dessa erbjudanden rekommenderar vi till alla som vill spendera en längre tid inne hos en ny spelsida.

Bonuskoder

De allra flesta oddssidor har valt att gå ifrån bonuskoder. En bonuskod är något som du inne hos vissa spelsidor behöver ha för att aktivera din oddsbonus online.

Bonuskoder var mycket vanligare förr i tiden, men i takt med att bettingbranschen har växt på nätet så har de allra flesta sidor tagit bort koderna. Istället så aktiveras din bonus automatiskt så fort du accepterar att du vill använda dig av erbjudandet.

Det är som vi tidigare nämnde en del sidor som fortfarande har bonuskoder från sin välkomstgåvor. Däremot är de allra vanligast att du behöver bonuskoder på odds när det handlar om speciella eller ovanliga erbjudanden.

 

Hur hittar jag bonuskoder online?

Det är inte speciellt svårt att hitta bonuskoder online. Det finns idag många sajter på nätet som hjälper dig med detta. Oftast så räcker det med en simpel googling innan du får fram en kod som aktiverar en oddsbonus eller erbjudande hos den sida du bettar på.

I vissa fall så kan det spelbolaget du använder dig av hjälpa dig med att få fram koder. Det är inte helt ovanligt att de skickar mail om de koder du kan använda dig av.

Sedan använder de bonuskoderna för att kunna se vilka, eller hur många spelare som läser de mail de skickar ut angående erbjudanden.

Det är inte bara via mail som du kann få uppdateringar om vilka bonuskoder det finns att använda på betting. En del spelsajter använder sig även av SMS för att spridda ut budskapet om en ny oddsbonus. I dessa SMS så kan även en bonuskod vara bifogad.

bonuskod på odds

Nya oddsbonusar!

När det kommer till bettingsidor och deras erbjudanden så är det inget som är är ristat i sten. Många av de sajter som vi följer här på Sportal väljer att lansera nya oddsbonusar.

Vi försöker hela tiden uppdatera vår bonuslista med nätets nya odsbonusar som hela tiden uppdateras. Detta för att vår lista ska fortsätta vara pålitlig, och för att du som spelare ska få rätt information.

Som regel brukar vi säga att ett spelbolag har en bonus aktiv under cirka ett halvår innan de ändrar till en ny oddsbonus.

Det är inte bara välkomsterbjudanden som kan vara helt nya inne hos en bettingsida. Om vi tar Unibet som exempel ser vi att de hela tiden uppdaterar med nya oddsbonusar online. Detta då främst till de spelare som redan är medlemmar, och har således redan ett konto.

De oddsbonusar som är nya på nätet är främst till speciella events eller matcher. Det kan t.ex. handla om när Sveriges landslag i fotboll spelar i VM eller under finalen i Champions League. Då tycker vi oss se många nya oddsbonusar och erbjudanden på betting på den svenska marknaden.

Det gäller med andra ord för dig att hålla dig uppdaterad för att inte missa dessa nya bonusar som erbjuds på betting. Det kan gynna dig ganska mycket att varqa just uppdaterad. Det minskar nämligen risken att du missar ett erbjudande som passar dig perfekt.

Däremot så rekommenderar vi dig återigen att jämföra nya bonusar med varandra. Bara för att en oddsbonus är ny, så behöver det inte innebära att den är bäst för dig.

Spela utan bonus?

Det finns självklart en möjlighet för dig att inte använda dig av en oddsbonus. Detta är jämförbart med att inte använda en rabattkupong när du handlar mat.

Trots att vi rekommenderar dig att använda dig av en sportbonus när du blir medlem hos en ny sida, så kan det finnas fördelar att neka dessa erbjudanden. Många i Sverige som spelar på odds kan känna att det är enklare att bara strunta i en bonus.

Då slipper man nämligen tänka på att hitta en bonuskod, eller vilka omsättningskrav som finns på sajten. Dessutom så är alla vinster man lyckas få med sig uttagbara. Med andra ord så spelar du endast för dina egna pengar, och alla vinster är dina egna.

Däremot får man självklart mindre pengar att spela för, och dina vinstchanser minskar.

Det är helt enkelt upp till var och en om de vill använda en bonus eller inte.

 

Fördelar med att spela med sportbonus

 • + Mer pengar att spela för
 • + Riskfria spel
 • + Större vinster & vinstchanser

 

Fördelar att avstå en sportbonus

 • + Ingen oro över att hitta bonuskoder
 • + Behöver inte tänka på regler & villkor
 • + Alla pengar du vinner är rena vinstpengar

Utbud av sport hos bettingsidor

I de abolsut allra flest fall så behöver du inte oroa dig kring utbuden av sport som din bettingsida erbjuder. Nu för tiden så har de allra flesta sidor valt att duka upp med ordentliga utbud av odds och sport.

Det innebär att nästa 100% av alla sidor som vi rekommenderar i vår bonuslista har med odds från populära ligor i Sverige.

Du kan därför spela på odds inom fotboll, ishockey, handboll, och tennis från de allra största ligor och turneringar som finns i världen.

Bland utbuden av fotboll finns naturligtvis odds från Allsvenskan, Premier League, Champions League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Superettan och mycket mer.

Även när det kommer till hockey så erbjuder sajterna odds på SHL, HockeyAllsvenskan och NHL.

Med andra ord så behöver du oftast inte oroa dig över vilket oddsutbud som finns. I flera fall så kan det istället vara ett problem att deras utbud är för stort, snarare än att det är för litet.

Däremot så rekommenderar vi dig som så många tidigare att kolla upp information innan du blir medlem inne hos en ny bettingsajt. Detta för att minska risken för negativa överraskningar efter att du väl har skapat ett konto och hämtat din nya oddsbonus på internet.

Mer än bara pengar!

På senare dagar så har många bettingsidor valt att vara mer kreativa med sina nya oddsbonusar. Detta har lett till att spelare kan hämta mycket mer än bara bonuspengar på odds.

Ett exempel på en bettingsida som har valt att expirimentera ganska friskt med sina välkomstbonusar är ComeOn. Under de senaste åren så har ComeOn valt att dela ut saker till sina spelare istället för värdefulla bonusar.

Exempel på saker som ComeOn har delat ut är en pizza, tur-kalsonger, ett kilo godis osv.

Dessa lite ovanliga välkomsterbjudanden tycker vi är fyllda av fantasi. Det fungerar som en kontrast mot alla de välkomstbonusar som handlar om att du får mer pengar att spela med. Dessutom välkomnar vi att det finns sajter som erbjuder oddsbonusar som passar till vissa målgrupper.

Självklart har vi på Sportal anledning att rapportera om de erbjudanden som vi själva anser vara kreativa och fantasifulla.

spela med bästa oddsen online

Skillnad på oddsen

Det finns andra saker som spelsajter ute på nätet kan locka nya spelare med. Utöver oddsbonusar så kan andra sajter marknadsföra sig som bettingsidor med bättre odds än normalt.

Unibet har länge kämpat för att bli igenkända för sina odds som de erbjuder på fotboll, ishockey, tennis m.m. Detta är något som spelare kan prioritera före riktigt stora välkomstbonusar. Att spela med några av de bästa oddsen på nätet innebär att du spelar för de största vinsterna.

Efter att vi forskat runt på internet och jämfört spelsajter med varandra. Då kan vi dra slutsatsen att det kan skilja väldigt mycket när det kommer till vilka odds som gäller för aktuella matcher. En match där man t.ex. tippar att Manchester United ska vinna kan ha oddset 1.50 på en sida, samtidigt som en annan sida erbjuder 2.10 x pengarna tillbaka.

Det är därför bra om du både jämför oddsbonusar och oddsen som en spelsajt erbjuder.

Om vi på rak arm ska tipsa om en bettingsajt som erbjuder riktigt bra odds på fotboll så är det just Unibet. De har inte bara några av de bästa oddsen på de bästa matcherna. Deras snitt när det kommer till oddsen som de erbjuder ligger högre än många andra.

Problem med ditt konto?

Skulle du uppmärksamma problem med ditt spelkonto, eller kanske aktiveras inte de bonusar som du vill ta del av.

Då kan du hela tiden välja att vända dig till spelbolagens kundssupport. Alla oddssajter som vi rekommenderar i vår bonuslista har en kundsupport som hjälper dig gärna med de problem eller frågor som uppstår.

Det är lika viktigt för din spelsida som det är för dig att ditt konto och oddsbonusar fungerar som det ska. Det finns inget bra i att du inte förstår dig på något som har med din betting att göra.

I de allra flesta fall så kan du själv välja hur du ska kontakta den kundtjänst som finns. De flesta bettingsidor online har möjlighet att ta emot frågor via mail, telefon och livechatt. Du bestämmer med andra ord vilket vis som passar sig bäst för ditt problem eller fråga.

vinn pengar på fotboll & sport

Slutord

Om du har scrollat hela vägen hit ner, och tagit del av all den info som vi delat med oss av. Då skulle vi säga att du vet allt viktigt som har med oddsbonusar att göra.

När du känner till allt detta så anser vi även att du är redo att hämta din sportbonus hos någon av de bettingsidor vi rekommenderar. Du kan själv välja vilken i vår bonuslista.

Skulle du sedan vara nöjd med den sida som du väljer på nätet så kan du fortsätta att spela. Det finns då goda chanser att hämta ytterligare sportbonusar som du kan använda på odds och betting.

Skulled u å andra sidan inte vara nöjd med den spelsajt som du valt. Då rekommenderar vi dig istället att ta hjälp av en ny. Du kan då använda ytterligare en ny oddsbonus att spela med som välkomstgåva.

Det skadar heller inte med att ha ett spelkonto på flera oddssidor på nätet. Det kan vara faktsikt vara bra. Då kan du själv välja att spela på den sida som har bästa oddsen för den match du är mest intresserad av.

Slutligen så önskar vi dig all lycka till i ditt spelande. Oavsett vilken oddsbonus eller spelsajt som du väljer att bli ny medlem hos.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se