Nya bettingsidor 2021

Det grundas hela tiden nya bettingsidor och nya spelbolag. På den här sidan uppdaterar vi er löpande genom att lista nya bettingsajter i Sverige.

Om du håller dig uppdaterad på nya bettingsajter kan du alltid se till att hitta den bettingsida som passar dig allra bäst. Det kan handla om att fånga in den sajt som ger dig det du önskar i form av höga odds, ett stort utbud av live streams eller så kanske du skapar ett konto på grund av välkomstbonusen och sedan fastnar för andra positiva saker på sidan.

För att få ut så mycket som möjligt av ditt spelande är det viktigt att alltid hålla koll på de nya spelbolagen som dyker upp – det vinner du på i längden. Här listar vi de nya bettingsidor som vi rekommenderar.

Nya bettingsidor

  • tick mark Snygg spelsida
  • tick mark Stort utbud av spel & odds
  • tick mark Roliga kampanjer & gåvor
  • tick mark Stort utbud av spel & odds
  • tick mark Enkla & snabba uttag
  • tick mark Enkel registrering
  • tick mark Enkel registrering
  • tick mark Snygg spelsida
  • tick mark Stort utbud av spel & odds

x20 i omsättningskrav

Ovan ser du de spelbolag vi de nya spelbolag vi rekommenderar. Listan uppdateras löpande och innehåller alltid de tre nyaste, tillagda bettingsidorna på vår sajt. Samtliga sidor ovan har svensk spellicens – vi rekommenderar bara spelbolag som är licensierade i Sverige.

Nya bettingsidor i Sverige

Spelmarknaden växer hela tiden, och alltjämt tiden tickar grundas nya spelbolag. Det mesta talar för att den utvecklingen kommer att fortsätta likadant framöver.

Det är viktigt att hålla koll på alla nya bettingsajter, för att kunna ta del av deras bonusar och för att kunna dra fördel av att alltid spela på det bästa oddset på varje enskilt spel. Just därför, för att få ett så bra odds som möjligt på ditt spel, rekommenderar vi att ha konton på så många bettingsidor som möjligt.

En annan sak som är viktig är att de spelbolag du spelar på har svensk licens. På Sportal hänvisar vi bara till bettingsidor med svensk licens, så när du går via vår sajt behöver du aldrig oroa dig för att hamna på någon bettingsida där du riskerar att känna dig otrygg. En svensk spellicens innebär att spelsidan betalar skatt och är licensierad i Sverige; den har granskats noga och det har kommits fram till att den är seriös, pålitlig och rentav en bra bettingsida! Licenskravet har funnits i omkring två år, och det höjer den generella kvaliteten på spelbolag i Sverige. Det ser vi som mycket positivt!

Viktiga aspekter för nya bettingsidor

Precis som i de flesta områden när det gäller affärer är det hård konkurrens. För en ny bettingsida är det viktigt att man ser till att spelare vill gå in och spela på just deras sajter. Vad är då viktigt för en ny bettingsida, för att kunna locka spelare och för att kunna etablera sig på riktigt?

Det finns många olika aspekter som vägs in när spelare väljer vilken sida de ska spela på, och spelbolagen anpassar sig därefter. Här listar vi några av de viktigaste faktorerna för att en ny bettingsida ska växa och bli framgångsrik.

Höga odds

Detta är den troligtvis allra viktigaste faktorn för att locka spelare. Med högre odds blir vinsten större, och anledningen till att man spelar på odds är väl trots allt för att vinna pengar. Visserligen spelar man även för att det är roligt, men det är roligare att vinna än att förlora och det är roligare att vinna stort än att vinna litet.

Nya bettingsidor kommer därför att försöka se till att deras odds är så höga som möjligt. För varför skulle man spela på en ny, okänd bettingsida om den hade lägre odds än de riktigt stora, välkända spelbolagen? Det handlar för gröngölingarna om att locka till sig spelare genom att erbjuda något som är bättre än det som redan finns, och då är oddsen väldigt viktiga. Detta är dessutom en väldigt bra anledning till att alltid hålla sig uppdaterad om nya bettingsidor, då du kan hitta riktigt bra odds på dem!

Live stream

Utbud av live stream är även det viktigt. Det är många som skaffar spelkonton på bettingsajter bara för att kunna streama fotboll eller för att titta på sport generellt. Det är väldigt kraftfullt för en ny, eller etablerad, bettingsida att erbjuda live streams av Serie A, sändningar av La Liga eller liknande.

Dock är det inte bara upp till det nya spelbolaget att välja fritt vilka ligor de ska erbjuda streams på. Här handlar det om rättigheter, och de kan behöva betala stora summor för att få visa streams av Bundesliga eller andra stora tävlingar. Eftersom nya spelsidor troligtvis har mindre pengar än de etablerade kan det därför bli svårt att konkurrera inom just detta område, och de får troligen satsa på att bli bättre på någonting annat.

Välkomstbonus

Välkomstbonus, även kallad insättningsbonus, är en viktig del för alla nya bettingsidor. Det handlar om att locka spelare till sig, och det gör man med en välkomstbonus. När folk ser att en sajt har en förmånlig välkomstbonus är chansen stor att de skapar ett konto för att spela på denna bonus, och då är mycket vunnet för bettingsidan.

När en spelare börjat spela på en sajt, tack vare insättningsbonusen till exempel, kan han bli kvar där. Det handlar om att ha en snygg och bra sida, så att spelaren känner att han vill vara kvar och spela här även efter att han använt upp och tagit ut sina bonuspengar.

Frågor & svar: Nya spelbolag i Sverige

Vilka bettingsidor är nya år 2021?

Det dyker hela tiden upp nya bettingsidor. I den här sektionen uppdaterar vi er med de tre nyaste bettingsidorna i Sverige

Vad är viktigt för ett nytt spelbolag?

Nya spelbolag behöver främst satsa på att se till att ha höga odds och en bra välkomstbonus. Detta är två faktorer som spelare tittar efter när de väljer var de vill spela.

Vilka krav finns för nya spelbolag?

Nya spelbolag behöver ha svensk spellicens och betala skatt. Det är vad som krävs för att bli godkända av spelinspektionen, och för att vi ska rekommendera sidan.

Vilken av alla nya bettingsidor är bäst?

Det är svårt att ge ett rakt svar på detta, då alla bettingsidor har olika styrkor. Någon har högre odds, någon har en bättre välkomstbonus och någon har större utbud av live streams eller en bättre kundservice.

Måste alla nya spelbolag i Sverige ha svensk spellicens?

Ja, alla bettingsidor som vill ha svenska spelare måste ha svensk spellicens. När en bettingsida har svensk spellicens kan spelarna känna sig säkra på att sidan är pålitlig, för annars hade den inte beviljats licensen.

Vilka fördelar finns på nya bettingsidor?

Nya bettingsidor måste se till att ha höga odds och bra bonusar, för annars skulle de inte kunna konkurrera med de redan etablerade spelsidorna. Därför är det bra att hålla sig uppdaterad om de nya bettingsajterna.

Vilka nackdelar finns på nya bettingsidor?

Detta är någonting som givetvis varierar, men en vanlig nackdel är att utbudet av live streams är svagt då de inte har de ekonomiska musklerna att säkra rättigheter att visa matcher från större tävlingar. Ibland är även kundsupporten mindre bemannad och har därmed kortare öppettider eller längre svarstid.

Varför ska man spela på en ny bettingsida?

En stor anledning till att välja att spela på en ny bettingsida är att de nya bettingsidorna ofta har högre och bättre odds, då de nästan måste ha det för att kunna konkurrera. Men det varierar givetvis och du får se till att bilda din egen uppfattning bettingsida för bettingsida.

Våra guider

Betalningsmetoder
Betalningsmetoder

På många olika bettingsidor finns flertalet olika populära betalningsmetoder att tillgå. Läs om och se listor över hur du kan finna den betalningsmetod som passar bäst för just dig.

Oddsbonusar
Oddsbonusar

Det är många som är intresserade av att spela på odds på nätet. I den här artikelsektionen förser vi er med alltifrån odds på särskilda tävlingar till generella bonusar som du kan använda i ditt spelande.

Streaming
Streaming

Vi förser er med guider till hela ligor och inte minst artiklar som är inriktade på specifika matcher. Leta reda på matchen du vill titta på och se hur du gör för att streama den online.