Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 mar, 2014

Vi är starkare än förra säsongen

Paris Saint-Germain startade trevande under nya tränaren Laurent Blanc i höstas men har nu verkligen kommit igång med både målskyttet och spelet. PSG går bra i Europa och leder Ligue 1 och Lucas tror på stora framgångar den här säsongen.

Det finns en enorm mängd kvalitet i det här laget, det finns väldigt många erfarna spelare, säger Lucas till beIN Sport.

Vi har en väldigt effektiv tränare och jag är verkligen överlycklig över att vara en del av det här laget. Jag tror verkligen att vi kan gå långt den här säsongen.

Blanc har putsat en hel del på det system som Carlo Ancelotti grundlade förra säsongen. 

Med det nya systemet med tre mittfältare och tre forwards så känner jag att vi är starkare den här säsongen.

Lucas är själv långt ifrån en given startspelare under Bland, men trots att han startat många matcher på bänken den här säsongen trivs 21-åringen i Paris. 

Det känns väldigt bra den här säsongen och det är många som hjälpt mig. Speciellt de brasilianska spelarna. Vi har skapat ett fantastiskt band och det är en underbar erfarenhet att vara en del av en trupp med så många stjärnor och så hård konkurrens. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar